Signature problems, help?

This is a discussion on Signature problems, help? within the D3scene related board part of the General category; Well, i made myself a nice signature which i liked.. But then i started using my signatures, and after a ...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    pzyq0's Avatar
    pzyq0 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norway
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    2

    Signature problems, help?

    Well, i made myself a nice signature which i liked..
    But then i started using my signatures, and after a little bit time passed
    i got problems with it. When i posted stuff around on the forums i couldnt see my signature, there was a little picture symbol. But the signature wasnt showing up.

    I was just wondering, is it because the picture formats?
    It says that the picture formats allowed is; JPG, GIF etc..
    I have tried both and they give me the same picture errors. Anyone who knows how this works, please help?

    I updated my signature, so its gonna show up a little, and it's ofc gonna disappear.
    Maybe im doing it wrong? If you had the same problem and solved it, please tell my. I'll try any method.

    Thanks!


  2. #2
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    26
    Reputation
    2758
    First question I have, who is the host you are using ? I'm pretty our forums let's you upload pics; bit if you're like other you should se photobucket's uploading service, or postimage. Second issue might be the wrong code? It should be [img]Link[ /img]


  3. The Following User Says Thank You to Ryan For This Useful Post:


  4. #3
    pzyq0's Avatar
    pzyq0 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norway
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    2
    I use the cooltext.com, after i make the text i right click the "Download Image", and copy the adress thing. Which leads to the download. Then i paste it in to the signature HTML thing.
    Maybe the cooltext thing doesnt work for forums or something?
    What if i download it, put it on Photobucket and copy the link from there? Btw thanks for replying!

  5. #4
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    26
    Reputation
    2758
    Glad it's working now Send me a message if you have any other issues


  6. The Following User Says Thank You to Ryan For This Useful Post:


  7. #5
    Safou's Avatar
    Safou is offline '-'



    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Big Apple
    Posts
    2,508
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    713
    Sig could have been to big maybe? :p

  8. The Following User Says Thank You to Safou For This Useful Post:


  9. #6
    pzyq0's Avatar
    pzyq0 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norway
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    2
    Quote Originally Posted by Rawrskies View Post
    Sig could have been to big maybe? :p
    I thought the same, i just re-uploaded it again. Not pretty sure if its gonnawork. But im hoping for the best!

  10. #7
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    26
    Reputation
    2758
    Closing


Similar Threads

  1. Signature Problems!
    By AceMcFly in forum D3scene related
    Replies: 7
    Last Post: 07-22-2012, 04:31 AM
  2. Having problems
    By FORTHEWHORDE in forum Warcraft 3 Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2010, 03:27 AM
  3. [Signature Service] Need a Signature? Come here!
    By GodOfWar in forum Request a Designer
    Replies: 37
    Last Post: 03-21-2009, 04:05 PM
  4. WPE Pro 0.9c - PROBLEMS
    By asterix in forum WoW forum
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2008, 12:22 AM
  5. WPE Problems
    By Velian in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 01-03-2008, 05:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •