[Gold + Item Farming] notAres' Sarkoth Demon Hunter [AutoIT Script] [16:9]

This is a discussion on [Gold + Item Farming] notAres' Sarkoth Demon Hunter [AutoIT Script] [16:9] within the Diablo 3 bots, hacks and exploits board part of the Diablo 3 forum category; Another thing. The script told me I picked up 3 legendaries but they weren't in the stash. Does this mean ...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 98
  1. #21
    riceyasian86's Avatar
    riceyasian86 is offline Hacker

    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    77
    Another thing. The script told me I picked up 3 legendaries but they weren't in the stash. Does this mean that it accidentally sold it to the vendor?


  2. #22
    shuin_zwei is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by moris1 View Post
    It will work , yes

    ---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------


    Use hybrid bot i uploaded, it auto-adjusts the screen resolution.

    I will try again after I got home...

  3. #23
    tomted is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    It works great, thanks

  4. #24
    JungleG1337 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I follow Everything and I cant seem to get the bot to work. It keep saying Resume button is not found. I even replace the photo just to eliminate the resolution problem.
    Im running 64x

    P.S. Thank you so much for uploading.

  5. #25
    riceyasian86's Avatar
    riceyasian86 is offline Hacker

    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    77
    Also for people that are missing items such as Legendary/Rares in your stash it's because the bot is selling them.
    Just adjust the settings in INI to either no sell them or to not identify the rares and it'll put them in your stash guaranteed

    That's all folks.

  6. The Following User Says Thank You to riceyasian86 For This Useful Post:


  7. #26
    shuin_zwei is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    @moris

    Ok, imma try this now and I will read again the full instruction... I hope I get it now.

    (P.s. I installed some DLLs from other bots but I still got the error, now I will try this. Does the DLLs affect on how this bot will run even if I rewrite all DLLs using your DLLs?)

    I still get the error

    Heres the screenshot.

    ss.pngfatal error.png

    Already edited the script to the same path as where the pics are, and I've taken the screenshot of resume game screen by my self to insure that the program will find the resume button still no luck
    Last edited by shuin_zwei; 07-12-2012 at 11:27 AM.

  8. #27
    frostbyte777 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Morning riceyasian86, love the script thank you, its not finding the dank cellar even though it is present.

    Is this something to do with how it searches for the pixels or the pixel hex colour? would appreciate any feedback on this.

    Frostbyte

  9. #28
    moris1's Avatar
    moris1 is offline Banned User Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NC
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -1
    I would be very careful a lot of people got banned recently for using this bot.

  10. #29
    tobinmarch is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    If you are still looking for images for different resolutions i will provide some for 2560x1600, granted the math works on the ratios. I am also looking at abstracting the fight code to a function and rewriting it for a Barbarian. If successful then i dont see why this script can't be designed to work with multiple char classes with the flip of a switch.

  11. #30
    shuin_zwei is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    no help?

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Goldfarming] AFK 150k-200k Gold Per Hour [AutoIT Script]
    By moris1 in forum Diablo 3 bots, hacks and exploits
    Replies: 40
    Last Post: 01-10-2013, 09:01 AM
  2. Insane inferno item farming tons of gold!
    By moris1 in forum Diablo 3 bots, hacks and exploits
    Replies: 7
    Last Post: 06-13-2012, 02:12 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-23-2009, 10:38 PM
  4. Using Demon Hunter Properly
    By kod1k in forum Warcraft 3 Strategies and replays
    Replies: 18
    Last Post: 06-11-2008, 10:55 PM
  5. Demon Hunter
    By Robban_1993 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 11
    Last Post: 02-17-2007, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •