[Goldfarming] Dank Celler Loot, Stash, Sell w/ GPH Counter [AutoIT Script] [WIZARD]

This is a discussion on [Goldfarming] Dank Celler Loot, Stash, Sell w/ GPH Counter [AutoIT Script] [WIZARD] within the Diablo 3 bots, hacks and exploits board part of the Diablo 3 forum category; BOT IS ACTIVE If you like the bot and would like to give me a gold donation message me and ...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    moris1's Avatar
    moris1 is offline Banned User Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NC
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -1

    [Goldfarming] Dank Celler Loot, Stash, Sell w/ GPH Counter [AutoIT Script] [WIZARD]

    BOT IS ACTIVE

    If you like the bot and would like to give me a gold donation message me and we'll swap battletags

    LAWL Script 1920x1080 or any other 16:9 http://bit.ly/LHmYSh
    LAWL Script 800x600 or any other 4 http://bit.ly/LtmWni *Not fully tested
    Video of LAWL: http://bit.ly/LvB7bJ
    Auto Install: http://bit.ly/Mw9ZEv


    *From now on I discourage the helping of other on my thread unless they post this:
    HELP/SCRIPT REQUEST TEMPLATE

    i want you to actually check these things before putting what you think it is.

    Script and version:
    Help or request:
    Desktop resolution:
    Diablo 3 window type:
    Operating system (32-bit or 64-bit):
    Manual or auto install:
    Move bound to mouse3:
    Where are you starting the:
    Game language:

    A well written out explanation of what your problem/request is, if it's "it duzn't work"
    i'm going to refer you to this template and not help you until you go by it. Any screenshots of an error would help exponentially.


    Or join my ventrilo, cali7.nationvoice.com 3883 speak english or private chat me if you can't

    Summary
    -Auto Loot (Infinitely customizable)
    -Auto Stash (Page 1 and 2)
    -Auto Vendor (By color, or by location)
    -Customizable runs till vendor
    -Death Check
    -Repair Check
    -Input Limit Check
    -Network Disconnect Check
    -Basic State Checking
    -Random Clicks (Never click the same pixels again)
    -Cellar Detection
    -Fully Customizable GUI so you don't need to edit an INI file

    Set Game Options
    Must be in FULLSCREEN WINDOWED (Created for 1920x1080, other resolutions are not guaranteed to work)
    Must bind Move to Mouse 3 (Middle Mouse Button)

    Set Player Location
    1. Select Quest: Act I Legacy of Cain - Explore Cellar
    2. Waypoint to Old Ruins
    3. Run west until you hit a checkpoint (should occur in about 5-10 seconds)
    4. Teleport to town, leave game
    5. Run AutoIt Script
    6. From the Menu press =



    Controls
    = Starts the Script
    X Stops the Script
    {PAUSE} Pauses the Script

    Custom Looting
    Find an affix that you like? Want to loot more of it?
    Turn the a screenshot into a looting tool.
    -Drop item on the ground
    -Screenshot the item
    -Edit screenshot in your image editor of choice (I use Paint.Net)
    -Crop image so just the affix is visible like this -> Attachment 8133
    -Save image as PNG and put it in the image folder
    -Add the image name to the custom list in the script
    -Now you are looting any specific gear you want.
    -Use the Custom Looting Bot to test it, drop some items in town.
    -Run bot.

    Instructions
    Install The Script
    Run the script (be sure to run as x64 if you are on 64 bit OS)
    Begin the script with =
    Press x to stop it
    Edit the settings in the ini file it generates (And only the INI)
    *If you are running anything but fullscreen windowed mode @ 1920x1080, the size of letters will mismatch and not loot anything. Resize or make your own pngs.*

    Requirements LAWL
    REQUIRED BUILD-
    1. Left Click = Wave Force(Impactful Wave)
    2. Right Click = Archon(Improved Archon)
    3. Action Bar 1 = Diamond Skin(Crystal Shell)
    4. Action Bar 2 = Mirror Image(Duplicates)
    5. Action Bar 3 = Teleport(Wormhole)
    6. Action Bar 4 = Magic Weapon(Force Weapon)
    7. Passive 1 = Unstable Anomaly
    8. Passive 2 = Temporal Flux
    9. Passive 3 = Glass Cannon *A good switch for this if your dps is high would be Unstable Anomaly


    TroubleShooting
    1 - Its not working
    => Read the instructions... they are different than most scripts


    2 - Mouse Moves around in bottom right corner on menu
    => PNGs are not being found, doublecheck INI settings
    => PNGs are unclear, try making your own. Different systems have different graphic settings which can throw it off.
    => Try the other DLLs, sometimes people find the DLLs for x32 work on x64, sometimes the opposite.

    3 - Teleports as soon as its in game
    => OldRuins.PNG is unclear, try making your own (Words in upper right corner)
    => Long load time from main menu to OldRuins. working on a fix.

    4 - I'm looting whites, a lot of them.
    => Set LootTomes to False, some systems have a bug in which whites are looted too.
    => Still?, Set LootMagic to False,
    => Still?, Set LootGems to False,
    => Still?, You're screwed.... Send me a PM saying you tried all this and ill see if we can solve something

    4 - Im on a x64 System.
    => Some people have had to reinstall AutoItx64 to get it to work.
    => Some people have had to use x86 DLLs, others x64, more of an art than a science.

    5 - Popup that says "The server seems to be offline."
    => Allow script through firewall


    This script uses imagesearching so I need contributors to help supply me with screenshots for other resolutions
    1. Main Menu. (Res doesn't yet have MainMenu)
    2. As soon as you log into the game (at the checkpoint). (Res doesn't yet have OldRuins)
    3. As soon as you are in the Dank Cellar. (Res doesn't yet have DankCellar)
    4. As soon as you return from a TP and are in New Tristram. (Res doesn't yet have NewTristram)
    5. Various Rares, Legendaries, Sets, Gems on the ground (Res doesn't yet have vowels)
    6. Various Rares, Legendaries, Sets, Tome of Secrets in your Inventory (Res doesn't have TomeIcon)

    Known Working Resolutions
    16:9
    1920x1080
    1600x900
    1366x768
    4
    1400x1050
    1360x1024
    1280x960
    1152x864
    1024x768
    800x600


    Tips and Tricks
    Items with movement speed and gold find on them:
    movement speed caps out at 25% so that's all you need.
    -------------------------------------------------------------
    Hammer Jammers(pants) make sure you get ones with 2 sockets + int already on them. +7 max MS
    Unity (ring) make sure you get one with a socket and int already on it. +7 max MS
    Lacuni Prowlers (wrists) get as much int on them as possible. +7 max MS
    For boots search for any with +12 MS and as much int as you can possibly get while also getting 15-25 gold find.

    List of max possible gold find on all equipment:
    --------------------------------------------------------------------
    Amulet: 40
    Belt: 25
    Boots: 25
    Bracers:25
    Chest: 25
    Gloves: 25
    Helm: 25 (plus a socket for +25 more)
    Wizard Hat: 20 (plus socket for 25) - use the helm instead unless you find a wiz hat with amazing int and 20 GF on it.
    Pants: 25
    Ring: 20 each
    Shoulders: 25
    Off hand source: 20
    Off hand shield: 25
    Weapon: 25

    Tips:
    ----------
    What you want to do is get the max gold find you can on the gear that has the ability to have the most. For instance get a 40 GF amulet even if it doesn't have int on it. Also get a Helm with 25 GF on it already and then a socket that you put a +25 GF gem in for 50 total GF from your helm. You want to get extra stats like INT and Pickup Radius on things that have a lower GF cap.

    Three of your pieces should have + pickup radius on them. Preferably +7 for each for 21 pickup radius.

    If you use the enchantress as a follower get the Sultan of Blinding Sand legendary weapon for her. It is a 2 hander with +25 gold find on it and they are very cheap. Get one with as much INT on it as possible for her.

    Give your follower as much gold find as possible. If you buy a ring or an amulet with more GF than your old one, give it to them.

    Skills: replace magic weapon with hydra on slot 4
    passives: glass cannon, temporal flux, unstable anomaly. If you're still using evocation switch it out for unstable anomaly. You don't need the faster cooldowns anymore and UA will save you deaths on closed cellar runs
    enchantress skills: right right, left, right (for max stuns) this will save you deaths as well.


    Credit where due:
    Thanks to Shimizoki, rvbfreak, goofinator, noAres and asuRob

  2. The Following User Says Thank You to moris1 For This Useful Post:


  3. #2
    BlameTheGame is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    909
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    279
    PM me your battletag, I'd like to discuss this bot further with you
    Former Global Moderator

  4. #3
    SirClutch is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Thanks for the upload! Testing now.

  5. #4
    Juicy's Avatar
    Juicy is offline Q-( ^.^ Q--)

    Array
    Join Date
    May 2007
    Location
    Australia, Brisbane
    Posts
    1,031
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    372
    Add me to skype I would also like to talk more about this.
    I have a solution for your window problem

  6. #5
    Crackhead88 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Hey, I need help with your script, it doesn't work for me First of all the specs:

    Script and version:
    Script downloaded 7/16/2012
    Help or request:
    Totally doesn't work for me, see below
    Desktop resolution:
    1600x900
    Diablo 3 window type:
    Fullscreen (Windowed)
    Operating system (32-bit or 64-bit):
    64-bit
    Manual or auto install:
    Auto + Manual
    Move bound to mouse3:
    Yes
    Where are you starting the:
    Main Menu after setting the Waypoint and teleporting back to town
    Game language:
    English
    Character: Wizard

    I know the resolution is not 1920x1080 but as it is in your known working resolutions list, it should work.

    On an other computer (1920x1080) I installed notAres' Sarkoth Demon Hunter Script (which works perfectly with my DH), so I think I can say I know how to install and run it

    - After installing the bot starts, presses the resume button. (fine)
    - When he uses teleport he doesn't find the cellar (mostly 3/5 fails).
    - When he finds the cellar and doesn't fail, he kills Sarkoth and starts to loot (fine) - but he doesn't loot gems! (fail) Blues, yellows are no problem at all. (fine)
    - After teleporting back to town he runs toward the stash and then he stops doing nothing. After pause and continue he runs towards the vendor, clicks it, but doesn't sell anything. (fail)

    Any ideas?

  7. #6
    moris1's Avatar
    moris1 is offline Banned User Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NC
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -1
    Quote Originally Posted by Crackhead88 View Post
    Hey, I need help with your script, it doesn't work for me First of all the specs:

    Script and version:
    Script downloaded 7/16/2012
    Help or request:
    Totally doesn't work for me, see below
    Desktop resolution:
    1600x900
    Diablo 3 window type:
    Fullscreen (Windowed)
    Operating system (32-bit or 64-bit):
    64-bit
    Manual or auto install:
    Auto + Manual
    Move bound to mouse3:
    Yes
    Where are you starting the:
    Main Menu after setting the Waypoint and teleporting back to town
    Game language:
    English
    Character: Wizard

    I know the resolution is not 1920x1080 but as it is in your known working resolutions list, it should work.

    On an other computer (1920x1080) I installed notAres' Sarkoth Demon Hunter Script (which works perfectly with my DH), so I think I can say I know how to install and run it

    - After installing the bot starts, presses the resume button. (fine)
    - When he uses teleport he doesn't find the cellar (mostly 3/5 fails).
    - When he finds the cellar and doesn't fail, he kills Sarkoth and starts to loot (fine) - but he doesn't loot gems! (fail) Blues, yellows are no problem at all. (fine)
    - After teleporting back to town he runs toward the stash and then he stops doing nothing. After pause and continue he runs towards the vendor, clicks it, but doesn't sell anything. (fail)

    Any ideas?
    picture problem, u have to make your own

  8. #7
    Bionic is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Hey Moris1, just like to say good job on the script!
    seems to be working great except for one thing. Everytime it teleports back to town and goes to sell items it gets paused and come up with an error saying: "Frozen to prevent salvage of worn item, sorry...."

    Was thinking if it was possible to to sell all items except legendaries, rare 63's and flawless squares.

    runerror.png

    HELP/SCRIPT REQUEST TEMPLATE
    Last edited by Bionic; 08-03-2012 at 04:38 AM. Reason: screenshot

  9. #8
    hazeyindahead is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Has anyone ran into the recent Input Limit Reached error running this?

    I understand its listed int he features, however I was wondering how it handles it?

    Recently this limit seems to have been lowered.

    Thanks
    Last edited by hazeyindahead; 08-10-2012 at 09:17 PM.

  10. #9
    akanejung is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    My Bot only resume and leave game T_T How to fix it ??

  11. #10
    hazeyindahead is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Ok I took the plunge, and I have a few issues of note that I would like to work out.

    Script and version: The one downloaded from here with the most recent update that I was prompted to download last night
    Help or request: Help with 2 issues
    Desktop resolution: 1920 x 1080
    Diablo 3 window type: FS Windowed
    Operating system (32-bit or 64-bit): 64
    Manual or auto install: Auto + manually moved the simpletesseract.au3 file
    Move bound to mouse3: Yes
    Where are you starting the:

    1. Select Quest: Act I Legacy of Cain - Explore Cellar
    2. Waypoint to Old Ruins
    3. Run west until you hit a checkpoint (should occur in about 5-10 seconds)
    4. Teleport to town, leave game


    Game language: Eng


    2 issues of note:

    Issue 1

    I was able to successfully run the bot to a full inventory of blues and rares. The bot then went to the stash to place items in there and it moved the one rare I had and put it in there, then goes up to my equipped bracer and starts to move it into my stash. The bot stops before dropping the bracer and the status reads:

    "Paused to prevent vendor of equipped item" (paraphrased)

    *I bypassed this issue by setting the bot not to loot magical items so the pack doesnt fill up so fast

    Issue 2

    I set the bot to work last night with the above setting not to loot magic items, other than that, no changes to ini file (I did re assign the skill keys to asdf to match my keybindings). This morning, I wake up to the pc in the main menu where it would normally click resume game, however the game menu was open (with options, exit d3, logout, etc).

    The bot information said it had been running for 7 hours some such but only ran 128 times.

    To me it sounds like something brought up the game menu and the bot couldnt detect it was in that menu and just got stuck from there


    *** A similar issue popped up, I woke up and it was on the career and heroes screen ***

    Out of both these issues, obviously I would really prefer the second one to be fixed so it can run all night. The items would just be a bonus. How can I fix the opening the wrong screens? I can take the SS I just need to find where to put the code and what code to put in.


    Thank you for the script and the help!
    Last edited by hazeyindahead; 08-12-2012 at 07:53 PM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Goldfarming] AFK 150k-200k Gold Per Hour [AutoIT Script]
    By moris1 in forum Diablo 3 bots, hacks and exploits
    Replies: 40
    Last Post: 01-10-2013, 09:01 AM
  2. [Bot/Autoit Script] PVP Honor Leeching Script
    By tschoerk in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 36
    Last Post: 11-30-2011, 11:00 PM
  3. Auto WoW Login,AutoIt v3 Script.
    By Flying Panda in forum Development
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2009, 02:37 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 08-23-2009, 10:38 PM
  5. First AutoIt Script
    By Toxik in forum Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 02:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •