Complete noob here, help with setting up bot!

This is a discussion on Complete noob here, help with setting up bot! within the Diablo 3 bots, hacks and exploits board part of the Diablo 3 forum category; You ran it as 64 bit by right clicking it?...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39
  1. #11
    Matt's Avatar
    Matt is offline Bott


    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5,404
    Mentioned
    182 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    21
    Reputation
    2346
    You ran it as 64 bit by right clicking it?

    @kent





  2. #12
    brotatoes is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    There is no option for running it as 64 bit.

    And thanks for your help, much appreciated.

  3. #13
    Matt's Avatar
    Matt is offline Bott


    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5,404
    Mentioned
    182 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    21
    Reputation
    2346
    Right click it. If that doesn't work, right click it and go into properties and change compatibility.
    @kent





  4. #14
    brotatoes is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Nope, doesn't show it when I right click. This is the autoit, correct?

    When I access the compatibility, there are these options:
    Windows 95
    Windows 98 /Me
    Windows 4.0 NT (Service Pack 5)
    Windows 2000
    Windows XP (Service Pack 2)
    Windows XP (Service Pack 3)
    Windows Server 2003 (Server Pack 1)
    Windows Server 2008 (Server Pack 1)
    Windows Vista
    Windows Vista (Service Pack 1)
    Windows Vista (Service Pack 2)
    Windows 7

  5. #15
    Matt's Avatar
    Matt is offline Bott


    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5,404
    Mentioned
    182 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    21
    Reputation
    2346
    Your using the x64 bit autoit though?
    @kent





  6. #16
    brotatoes is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Yeah, pretty sure I am

  7. #17
    Matt's Avatar
    Matt is offline Bott


    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5,404
    Mentioned
    182 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    21
    Reputation
    2346
    Well, I'm a complete noob on the autoit thing too. Maybe these can help you

    Running Scripts

    Blizzhackers • View topic - Beginers Guide to AutoIt [Help with Dank Cellar Script]
    @kent





  8. The Following User Says Thank You to Matt For This Useful Post:


  9. #18
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,965
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    27
    Reputation
    2758
    Let us know if it still isnt working BTW


  10. #19
    brotatoes is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Yes, I'm using the x64 bit autoit... now the x64 error doesn't come up

    I'm stuck when I try to run the autoit, it just says "FATAL ERROR: Cannot find: C:\Users\Alan\Desktop\Diablo 3 Gold farming\pics\MainMenu.png Make sure your directory is set properly in the script"


  11. #20
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,965
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    27
    Reputation
    2758
    I am only asking this question because I honestly do not about this bot, but I am still trying to help you set it up. Do you have that folder in the correct spot ? I mean, is it actually there or are you just opening an exe without having all the correct files, and apparently the missing file is a PNG image .....


Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. complete noob looking for super help!
    By chakcutler in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2008, 11:05 AM
  2. Setting up Glider
    By BlameTheGame in forum WoW forum
    Replies: 6
    Last Post: 06-21-2007, 07:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •