Guide| Zoom/Camera Hack that will never get you banned.

This is a discussion on Guide| Zoom/Camera Hack that will never get you banned. within the DotA 2 Hacks board part of the DotA 2 category; Originally Posted by Edelmetall What did you archive with edit the dota .bsp ? Changed Lightining in game, removed some ...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42
  1. #11
    ExTaLyX is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    4
    Quote Originally Posted by Edelmetall View Post
    What did you archive with edit the dota.bsp ?
    Changed Lightining in game, removed some structures and changed the perspective of the camera to much wider not just distance out like a zoom.

    Until Reborn kicked in so I left the file alone.

    Quote Originally Posted by Flash View Post
    Awesome! Asides from having to do this 5x per day, it's a lifesaver!
    Yeah sometimes it gets annoying xD
    But anyone can really create a .Bat file to auto configure the Client.dll File. (too lazy)

    Also considering taking the risk to fuck up some other parameters that might pop up in the future.. too much effort for a few clicks.

    Last edited by ExTaLyX; 04-28-2016 at 09:23 AM.

  2. #12
    bluechipps is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I had always used this method in the past. For the last few months, I get this message whenever I attempt it now.

    ss0279.jpg

    How are you guys able to do this trick while I can't? Any ideas why?

    EDIT: Never mind! Editing the file with Notepad++ did the trick. I had written a "find/replace" script a while back to do the same thing automatically and well, somehow that flags the file as changed whereas using Notepad++ doesnt!
    Last edited by bluechipps; 05-01-2016 at 10:47 PM.

  3. #13
    ExTaLyX is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    4
    Quote Originally Posted by bluechipps View Post
    I had always used this method in the past. For the last few months, I get this message whenever I attempt it now.

    ss0279.jpg

    How are you guys able to do this trick while I can't? Any ideas why?

    EDIT: Never mind! Editing the file with Notepad++ did the trick. I had written a "find/replace" script a while back to do the same thing automatically and well, somehow that flags the file as changed whereas using Notepad++ doesnt!
    Yeah that's why I said doing it manually results in less problems rather than something automated.
    Editing it that way might ruin other parameters in the config and result in error.
    Sorry for the late message but you seem to fixed it.

  4. #14
    devazaviena is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    isn't work for me , i change to 1500 dota_camera_movement_frametime_multiplier dota_camera_movement_amount dota_camera_pitch_max 1134 dota_camera_pitch_min 60 dota_camera_fov_max 38 dota_camera_fov_min 67 3000 dota_camera_distance_teamspec dota_camera_pitch_min_teamspec dota_camera_pitch_max_teamspec what i must change the value ?

  5. #15
    ExTaLyX is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    4
    Quote Originally Posted by devazaviena View Post
    isn't work for me , i change to 1500 dota_camera_movement_frametime_multiplier dota_camera_movement_amount dota_camera_pitch_max 1134 dota_camera_pitch_min 60 dota_camera_fov_max 38 dota_camera_fov_min 67 3000 dota_camera_distance_teamspec dota_camera_pitch_min_teamspec dota_camera_pitch_max_teamspec what i must change the value ?
    If you would pay attention to my guide you will see that I wrote to find the value "1134" which will be always the Default zoom distance.

    If it still doesn't work check if you didn't added space at the end or the start because it will fuck up the file.
    Also try to edit it with Notepad++ and edit the files Client.dll in both folders "Win32" and "Win64".

    If it's about the command that confuse you then you should read the entire guide because, because I already stated it.
    ...Also the name of the Zoom Command WILL change sometimes but the default zoom number will not change, so don't worry.
    Last edited by ExTaLyX; 05-04-2016 at 01:46 AM.

  6. #16
    haviwuzzy is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    the game wont start after i changed it , even after changing it back game wont start anymore

  7. #17
    waseemo22 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I cant find the dota 2 bin folder for some reason

  8. #18
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,854
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5606
    Quote Originally Posted by waseemo22 View Post
    I cant find the dota 2 bin folder for some reason
    The location provided in the first post will most likely differ from your a little.
    Just find the folder where steam is installed.

    If you still can't make it, use the idiot-proof way:
    - Start Steam
    - Go to Library
    - Right Click DotA 2
    - Click Properties
    - Go to "Local Files" tab
    - Click "BROWSE LOCAL FILES"
    - Enter game/dota/bin/win*
    - Profit

  9. #19
    DarkArlene is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by ExTaLyX View Post
    Hello hackers,

    I've seen some posts here that include tools that change your zoom distance so you will have better perspective of the surrounding you in-game. But most of those tools eventually get "Detected" and you kinda need to find a new tool for it.
    what is this?? This method is like 3 years old and iam pretty much sure someone already mention about this few posts back..i dont come to this forum often, but everytime i come there i read about exactly this... its like over and over again the same post...
    Last edited by DarkArlene; 05-09-2016 at 03:35 PM.

  10. #20
    meqxodSC is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Someone made a thread on reddit so valve will fix this soon.
    https://www.reddit.com/r/DotA2/comme...e_your_camera/

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Dota 2 Reborn Camera Zoom Hack
    By Haitch in forum DotA 2 Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2015, 05:20 AM
  2. Camera hack(Zoom out) for 2014-06-19 patch?
    By spongeb0b in forum DotA 2 Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2014, 09:12 PM
  3. Camera zoom hack
    By Anthony Demillier in forum League of Legends Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2014, 03:12 AM
  4. [1.23] Warcraft 3: Camera Zoom Hack by Wynthar
    By Wynthar in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 41
    Last Post: 04-30-2011, 02:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •