dota_range_display memory offset?

This is a discussion on dota_range_display memory offset? within the DotA 2 Hacks board part of the DotA 2 category; Originally Posted by sayedishot47 Hey guys does anyone know where roshans HP is stored ? Do a scan for 8000 ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34
  1. #21
    1M1's Avatar
    1M1
    1M1 is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Zealand
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    63
    Quote Originally Posted by sayedishot47 View Post
    Hey guys does anyone know where roshans HP is stored ?
    Do a scan for 8000 then hit him, pause and scan again, you should be able to get a pointer from doing this a few times in different games. Probably will only refresh in online games when you have visibility of him, in bot games you can set his hp to 1 and insta-kill him haha,


  2. #22
    cra0 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Inside of rundll32.dll
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    3
    Quote Originally Posted by 1M1 View Post
    Do a scan for 8000 then hit him, pause and scan again, you should be able to get a pointer from doing this a few times in different games. Probably will only refresh in online games when you have visibility of him, in bot games you can set his hp to 1 and insta-kill him haha,
    About 2 weeks ago i found a boolean value which gets set to 1 around the addy function of roshan when he is attacked without vision then i think it got patched or something i could never find it again.


    ishot47 try looking for the string reference "DT_DOTA_RoshanSpawner"

    23C88F93 MOV DWORD PTR DS:[2560AC94],client.25152 ASCII "DT_DOTA_Unit_Roshan"
    23C8900D DD client.251521B4 ASCII "roshan_death"
    23C89063 DD client.250C5460 ASCII "attach_hitloc"
    23C890C4 DD client.251521C4 ASCII "roshan_spawn"
    23C890E1 DD client.250C5460 ASCII "attach_hitloc"


  3. #23
    puffdragon is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by 1M1 View Post
    I changed it to 23A to disable the check, I made this + zoom into a trainer if anyone want's to try it.

    It'll pattern scan the addys so should work for anyone/client.

    [Release] Dota 2 Camera Tool
    I really need a VAC secured camera too, so is this VAC secured?

  4. #24
    NATj is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    23
    Tutorial: How to get 3 free items for sniper via CheatEngine.


    Set value from adress client.dll+1E8E518 to 816, need change value before loading the main menu(otherwise you will not see the new tutorials).
    dotatutorial.PNG

    Goto Play->Tutorials, complete the mission #WORLD_MAP_LOCATION_3 and you get "Gunslinger's Cape". 5041.jpg
    #WORLD_MAP_LOCATION_4 - "Gunslinger's Bracers".(must to finish 10 times) 5040.jpg
    #WORLD_MAP_LOCATION_5 - "Gunslinger's Hat".(must to finish 5 times) 5038.jpg

    ps. for quick passage of missions you can use cheats(sv_cheats 1) like -gold 99999, -lvlup 25.
    найдено мной
    привет mmoru
    Last edited by NATj; 07-03-2013 at 11:56 AM.

  5. The Following 3 Users Say Thank You to NATj For This Useful Post:


  6. #25
    AL3XAND3Dr91 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    6
    "Failure determining what client.dll+1E8E518 means." I get this (I know, I'm a noob at cheatengine)...
    Upgraded CE from 5.6.1 to 6.3, but now I can't edit the value...
    Last edited by AL3XAND3Dr91; 07-02-2013 at 02:51 PM.

  7. #26
    cra0 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Inside of rundll32.dll
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    3
    I made a tool pm if you want :S

  8. The Following User Says Thank You to cra0 For This Useful Post:


  9. #27
    user32dll is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by NATj View Post
    change value from client.dll+1E3C4B8(current patch 06.07.13) to 816, to enabled dota_range_display
    Attachment 13249


    how to find address manualy after updates:
    1. Find string "range_display" in client.dll
    2. Above we find the following lines:
    Code:
    5F751781   74 12            JE SHORT client.5F751795
    5F751783   8078 69 00       CMP BYTE PTR DS:[EAX+69],0
    5F751787   75 19            JNZ SHORT client.5F7517A2
    5F751789   8378 64 04       CMP DWORD PTR DS:[EAX+64],4
    5F75178D   74 13            JE SHORT client.5F7517A2
    5F75178F   8078 68 00       CMP BYTE PTR DS:[EAX+68],0
    5F751793   75 0D            JNZ SHORT client.5F7517A2
    5F751795   E8 166A1600      CALL client.5F8B81B0 <---------
    5F75179A   84C0             TEST AL,AL
    3. 5F751795 E8 166A1600 CALL client.5F8B81B0
    Goto address 5F8B81B0 and see the following lines:
    Code:
    5F8B81B0   A1 B8C42561      MOV EAX,DWORD PTR DS:[6125C4B8] <-------
    5F8B81B5   85C0             TEST EAX,EAX
    4. 5F8B81B0 A1 B8C42561 MOV EAX,DWORD PTR DS:[6125C4B8]
    6125C4B8 - address of the value appid of the game
    6125C4B8-base=1E3C4B8
    5. Change value to 816, to enabled dota_range_display
    thank you for this simple tutor but whats current base for this "6125C4B8-base=1E3C4B8" ? and how to find ?

  10. #28
    faberdrive is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    dude can i ask where to download this cheat engine? where i can change client dll?
    sorry im newbie here

  11. #29
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,855
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    Quote Originally Posted by faberdrive View Post
    dude can i ask where to download this cheat engine? where i can change client dll?
    sorry im newbie here
    You could've put 'cheat engine' into google and received 1239180239812903 different links, at least.
    Cheat Engine

  12. #30
    faberdrive is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Tracky View Post
    You could've put 'cheat engine' into google and received 1239180239812903 different links, at least.
    Cheat Engine
    thanks sir. btw is this safe? i mean i just want to get some sniper items and after i receive them through tutorials , i will not use it again

    ---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

    Quote Originally Posted by NATj View Post
    Tutorial: How to get 3 free items for sniper via CheatEngine.


    Set value from adress client.dll+1E8E518 to 816, need change value before loading the main menu(otherwise you will not see the new tutorials).
    dotatutorial.PNG

    Goto Play->Tutorials, complete the mission #WORLD_MAP_LOCATION_3 and you get "Gunslinger's Cape". 5041.jpg
    #WORLD_MAP_LOCATION_4 - "Gunslinger's Bracers".(must to finish 10 times) 5040.jpg
    #WORLD_MAP_LOCATION_5 - "Gunslinger's Hat".(must to finish 5 times) 5038.jpg

    ps. for quick passage of missions you can use cheats(sv_cheats 1) like -gold 99999, -lvlup 25.
    найдено мной
    привет mmoru

    could someone help me here how to use the cheat engine. i mean what file do i choose. step by step please. im so noob

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Ask Offset MH
    By TaTah in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2015, 05:18 PM
  2. Offset help
    By Atex in forum Counter-Strike: Source Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2012, 04:24 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-28-2011, 09:17 AM
  4. Offset help please
    By Krooger in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2008, 11:11 PM
  5. Offset checking
    By calzaghe in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 12
    Last Post: 05-17-2007, 08:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •