[Release] Dota 2 Camera Tool

This is a discussion on [Release] Dota 2 Camera Tool within the DotA 2 Hacks board part of the DotA 2 category; Camera Tool for Dota 2, uses pattern scans so should work for future patches if there isn't any major code ...

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 73
  1. #1
    1M1's Avatar
    1M1
    1M1 is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Zealand
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    63

    [Release] Dota 2 Camera Tool

    Camera Tool for Dota 2, uses pattern scans so should work for future patches if there isn't any major code changes.







    Zoom - Change the Max Zoom, No Zoom artifacts.
    Range Display - Enable the recently patched dota_range_display console command. [dota_range_display memory offset?]
    Field of View - Change Camera FOV, breaks Y rotation angle a bit.
    X Camera Rotation - Rotate camera around the X axis, tick the box to hotkey this to Lshift and use mouse to rotate.
    Y Rotation Angle - Change the rotation the camera takes when zooming in/out, set to 60 for pure zoom in/out without rotation, similar to LoL.
    Attached Files
    Last edited by 1M1; 08-05-2013 at 10:41 AM.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to 1M1 For This Useful Post:


  3. #2
    noname1236 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    thanks alot, hope it gets stickied

  4. #3
    Atex's Avatar
    Atex is offline

    Array
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,725
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    939
    Screenshot? I want to see what it looks like in game
    I am not affiliated with Interwebz.cc anymore
    Please contact the account interwebzCC for questions about it


  5. #4
    Ahmedinejad is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    what does it look like in replays? Obviously you can click "out of bounds" so how does that work?

  6. #5
    1M1's Avatar
    1M1
    1M1 is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Zealand
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    63
    Updated 0.22
    Fixed bad sig, X/Y rotation should work fine now.

  7. #6
    Coyotanewba is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    1
    in test

  8. #7
    1M1's Avatar
    1M1
    1M1 is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Zealand
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    63
    Updated 0.23
    Managed to fix the artifacts at the top edge when zooming out around 2000+



    There seems to be some sort of invisible barrier at the top half of the screen that can't be clicked at high zoom values though, I'll try to fix that.
    Last edited by 1M1; 06-10-2013 at 11:34 AM.

  9. The Following User Says Thank You to 1M1 For This Useful Post:


  10. #8
    williamchua8 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    1
    it works but its too damn laggy it keeps auto disconnecting

  11. #9
    1M1's Avatar
    1M1
    1M1 is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Zealand
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    63
    Quote Originally Posted by williamchua8 View Post
    it works but its too damn laggy it keeps auto disconnecting
    Could you try this? I suspect the scan is failing for you and looping, I added a check after a certain amount of fails. If it says scan failed this is the case.
    Last edited by 1M1; 06-13-2013 at 04:15 AM. Reason: fixed in first post

  12. #10
    williamchua8 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    1
    i had a solution now activate that tool and close it eventually everything works fine

    ---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

    and it says scan fail on ur test.zip but successful on the official one

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] League of Legends Camera Tool
    By 1M1 in forum League of Legends Hacks
    Replies: 47
    Last Post: 07-22-2014, 04:17 PM
  2. [Tool] HoN Max Camera Distance Mod /w Memory Addresses
    By solitude in forum Heroes of Newerth Tools
    Replies: 23
    Last Post: 12-31-2011, 09:28 AM
  3. Micro DotA (Lightweight DotA Allstarts Tool)
    By XXreggieXX in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2011, 04:53 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-16-2008, 07:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •