Meepo.cfg

This is a discussion on Meepo.cfg within the DotA 2 board part of the Hot Games category; now I get it thank u so much bro.also can u help me how to use alt + (key) bro?Ive ...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 52
  1. #11
    xadaya is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    1
    now I get it thank u so much bro.also can u help me how to use alt + (key) bro?Ive been trying to make an alias for it but it doesnt work.


  2. #12
    Phoenix's Avatar
    Phoenix is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    291
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    374
    sorry dont know is it possible..cant find anything related to that..
    i know that ctrl,shift not possible to bind coz they hardcoded in game (coz of queing with shift and ordering with ctrl..proly its same with alt+ coz its used for pining and some info about spell) but again im not sure
    if u in meantime find solution pls post it here i would like to know also

  3. #13
    xadaya is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    1
    Just want to add might someone likes 1 click only.
    Code:
    alias "tab" "dota_cycle_selected;"
    alias "poof" "dota_ability_execute 1;dota_ability_execute 1"
    
    
    bind "c" "poof;tab;poof;tab;poof;tab;poof"
    make sure you have this line on autoexec.cfg
    Code:
    dota_ability_quick_cast "1

  4. #14
    Phoenix's Avatar
    Phoenix is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    291
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    374
    well i dont like that command its used if u click twice spell ull cast it on urself..can fk it hard in some situations

  5. #15
    Arosntha is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ] exec meepo.cfg
    exec: couldn't exec meepo.cfg

    why that happens i followed all the steps

    could someone help me?

    or upload his cfg meepo

    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot

    ---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 012 AM ----------

    Quote Originally Posted by Arosntha View Post
    ] exec meepo.cfg
    exec: couldn't exec meepo.cfg

    why that happens i followed all the steps

    could someone help me?

    or upload his cfg meepo

    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot
    I solved this.
    a user of the forum msg'd me and helped me to fix this

    now it works
    Last edited by Arosntha; 03-31-2013 at 03:38 AM. Reason: information

  6. #16
    Kroizz3 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ] exec meepo.cfg
    exec: couldn't exec meepo.cfg


    I have the same problem can you help me bro' ?

  7. #17
    Phoenix's Avatar
    Phoenix is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    291
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    374
    Quote Originally Posted by Kroizz3 View Post
    ] exec meepo.cfg
    exec: couldn't exec meepo.cfg


    I have the same problem can you help me bro' ?
    u should add in autoexec.cfg line :
    bind "\" "exec meepo.cfg"
    or if u wana type in console just type it without cfg part like :
    exec meepo
    also check is it in right folder in dota 2 beta/dota/cfg (codes saved in via notepad)
    change bind buttons if they confilct with ur bind buttons in dota 2 or also if this doesnt help u..pm user who soloved this and ask him what he do coz i dont know what ur problem can be if isnt this what i listed..

  8. #18
    SawDaCop is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Awesome, thanks!

  9. #19
    Kroizz3 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Still got this problem, don't know from where it come.
    I sent MP but if anyone got the answer please say it

  10. #20
    Phoenix's Avatar
    Phoenix is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    291
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    374
    Quote Originally Posted by Kroizz3 View Post
    Still got this problem, don't know from where it come.
    I sent MP but if anyone got the answer please say it
    Screenshot by Lightshot if u getting something like this..dont type "]" this before exec that was just exaple key to use in autoexec

    try again > delete meepo.cfg from dota 2 beta/dota/cfg folder
    go open notepad copy my code from 1st post and paste into notepad go save like meepo.cfg in dota 2 beta/dota/cfg
    open dota > open console and type just
    exec meepo

  11. The Following User Says Thank You to Phoenix For This Useful Post:


Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Bot/Autoit Script] PVP Honor Leeching Script
    By tschoerk in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 36
    Last Post: 11-30-2011, 11:00 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-24-2010, 03:38 PM
  3. Wow script: Fishing script
    By chadouming in forum WoW forum
    Replies: 13
    Last Post: 12-18-2009, 05:18 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 08-23-2009, 10:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •