Resolution changed after reset

This is a discussion on Resolution changed after reset within the General Chat board part of the General category; So.. i was playing ..bla bla.. and decided to turn off my computer.. so i shuted it down.. tomorrow i ...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    MaMuT's Avatar
    MaMuT is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Serbia,Belgrade
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    179

    Exclamation Resolution changed after reset

    So.. i was playing ..bla bla.. and decided to turn off my computer.. so i shuted it down.. tomorrow i turned it on.. my resolution was fucked up .. and i lost my normal res (1600x900) now .. 1600x900 resolution is lost and i cant find it.. I got so much resolutions but 1600x900 i dont have ... Anybody know how can i fix this problem?
    Sorry for bad english.. i know i sux

    The Legend

  2. #2
    Morfi717's Avatar
    Morfi717 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    SWEDEN
    Posts
    191
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    159
    CUZ YOU ARE SERB MUAHAHAHAHA !!!!! <3 srps ofc

    Idk what game you are talking about nab but I bet it's War3

    If yes then:
    Start -> Run -> regedit
    go to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video
    There find: resheight and reswidth (remember to change it in dec, not hex! -- if u want to put 1600x900)


    Regards!

  3. The Following User Says Thank You to Morfi717 For This Useful Post:


  4. #3
    MaMuT's Avatar
    MaMuT is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Serbia,Belgrade
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    179
    Quote Originally Posted by Morfi717 View Post
    CUZ YOU ARE SERB MUAHAHAHAHA !!!!! <3 srps ofc

    Idk what game you are talking about nab but I bet it's War3

    If yes then:
    Start -> Run -> regedit
    go to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video
    There find: resheight and reswidth (remember to change it in dec, not hex! -- if u want to put 1600x900)


    Regards!
    u dont get it.. its not about teh game , Example: i go facebook.. bla bla.. restart my computer.. turn on again BOOM resolution fucked up.. i shutdown my computer for 2h .. resolution is back agian to normal.. and since im lazy to wait thsoe 2h.. is there a sulution .. so i can have my 1600x900 resolution allways!?
    The Legend

  5. #4
    Morfi717's Avatar
    Morfi717 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    SWEDEN
    Posts
    191
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    159
    But what is your system showing ? Right click on desktop -> Properties -> Appearance or smth (last tab).

    There is shown 1600x900 or something else ? Cause as I understand the only sollution u have is shut down comp 0.o

  6. #5
    MaMuT's Avatar
    MaMuT is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Serbia,Belgrade
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    179
    Quote Originally Posted by Morfi717 View Post
    But what is your system showing ? Right click on desktop -> Properties -> Appearance or smth (last tab).

    There is shown 1600x900 or something else ? Cause as I understand the only sollution u have is shut down comp 0.o
    Theres no 1600x900 in the list.. its gone.. i cant find it -.-.. but when my computer is turned off for like 2 hours.. the resolution comes back and everything is normal...sometimes after reset or shutdown.. my resolution get fucked up..Understand?
    The Legend

  7. #6
    Morfi717's Avatar
    Morfi717 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    SWEDEN
    Posts
    191
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    159
    Yes, sure!

    Thats so common I know but try to reinstall drivers to Graphic card AND display (monitor) as well.

    kk

  8. The Following User Says Thank You to Morfi717 For This Useful Post:


  9. #7
    MaMuT's Avatar
    MaMuT is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Serbia,Belgrade
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    179
    Quote Originally Posted by Morfi717 View Post
    Yes, sure!

    Thats so common I know but try to reinstall drivers to Graphic card AND display (monitor) as well.

    kk
    I'l try..Thanks for the help
    The Legend

  10. #8
    DaZ's Avatar
    DaZ
    DaZ is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    pondicherry,INDIA
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    22

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by MaMuT View Post
    So.. i was playing ..bla bla.. and decided to turn off my computer.. so i shuted it down.. tomorrow i turned it on.. my resolution was fucked up .. and i lost my normal res (1600x900) now .. 1600x900 resolution is lost and i cant find it.. I got so much resolutions but 1600x900 i dont have ... Anybody know how can i fix this problem?
    Sorry for bad english.. i know i sux
    Hey MaMuT, Try reinstalling the graphics software in the default drive, don't change the destination. I had similar problem with my laptop were 1024*768 res. disappeared all of a sudden when i just closed my laptop:facepalm:.

    Then i removed the installed driver files restarted the system then installed it fresh, i am not facing the issue again. Hope this will help you.
    DAZ:loved3:
    NFS made me go MAD

Similar Threads

  1. Memoirs of World of Warcraft
    By Hallowsend in forum WoW forum
    Replies: 21
    Last Post: 08-28-2013, 10:34 AM
  2. BioHazard v2.00 Beta 3b( Zombie Mod )
    By DoGgY in forum CS Mods
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2010, 01:10 PM
  3. Making your Server 100% Complete
    By pravit77 in forum Mu Archives
    Replies: 4
    Last Post: 02-11-2009, 05:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •