Need some ideas

This is a discussion on Need some ideas within the General Chat board part of the General category; Ok guys so i am trying to learn some basic AutoIt programing and i need some ideas of some beginer ...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863

    Need some ideas

    Ok guys so i am trying to learn some basic AutoIt programing and i need some ideas of some beginer things i can make are. I have already made a WC3 bot which you will find in the WC3 forum under bots. So some areas i would want some ideas for would be WC3 but i think it is a little hard to start there since if i do make something it is very useless to me since i can find other peoples and they are made better. One of my ideas was making a thing that i could somehow make it so it would logon to a site and once logged in it would do something that i would want it to do there like on the site called Lockerz i could make it so it logins and waits for page to load and then tells me to enter the answer to question and then it would log off and go to another site like Swag bucks and start searching. so what i'm saying is that i want to make a bot/program/tool thing that would do something on the internet. The only thing is i have some problems. I will show them
    Code:
    Run ("C:\Program Files\Safari\")
    For some reason i can't even get done the first line of code though opening Safari. I have the right path and everything just it won't run it. I need some help on that please.
    Also i need to know pleasewhat the code in AutoIt to switch to a program that is opened is. And yes i did look in the help file but there are many and it won't seem to work. And if you know could you give me the example using it as switching to Safari please

    in advance and yes i will to any who help out on this


  2. #2
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,795
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    40
    Reputation
    5546
    No wonder that your bot won't open Safari.
    If you want to open something, you have to run the .exe!
    So for Firefox it would be (for me):
    Code:
    Run ("C:\Programme\Mozilla Firefox\firefox.exe")
    For you I guess it's:
    Code:
    Run ("C:\Program Files\Safari\Safari.exe")
    Hope I could help.
    If you rly want to make your bot visiting websites, loggin' in and choose a default box, you should learn mousemove commands and pixelsearch.
    Just use the F1 button in AutoIT, it'll help a lot!
    Best regards, Tracky.

  3. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  4. #3
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    LOL im so stupid to forget the .exe omg wow. Anyway i do know how to move the mouse and click. Just i have to say a big TY to Reinn for that mouse cordinate thing. Also Tracky the pixal search thing have you used it yourself and since im on my ipod what exactly does the pixal search thing do? Btw Tracky on the above post and if you answer the question i just asked.

  5. #4
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,795
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    40
    Reputation
    5546
    Quote Originally Posted by fogest View Post
    LOL im so stupid to forget the .exe omg wow. Anyway i do know how to move the mouse and click. Just i have to say a big TY to Reinn for that mouse cordinate thing. Also Tracky the pixal search thing have you used it yourself and since im on my ipod what exactly does the pixal search thing do? Btw Tracky on the above post and if you answer the question i just asked.
    Pixelsearch is searching for an " pixel " on your screen with an color.
    Like in Warcraft when you'll get disconnected there will appear a " You have been disconnected " - window(=box).
    And you'll for example search the hex color code of this "box".
    So if the Bot notices, that this Pixel a.k.a. "Disconnected" - window appears, you can make him rejoin the battle.net or something else
    Hope it's easy to understand.

  6. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  7. #5
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    so how do you find out the hex colour on a website?

  8. #6
    Mads's Avatar
    Mads is offline Formerly Zo8

    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    2,300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    18
    Reputation
    1647
    I remember some kind of program which you activated, then clicked on a specific pixel and you got the hex color of that pixel, but I'm not sure where I've seen it :/

  9. The Following User Says Thank You to Mads For This Useful Post:


  10. #7
    Nat4ku is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    11
    Web Color Chart - Hexadecimal - by VisiBone there you get some colours lists
    and there Hex Color Code Generator - Bookmark this Chart you can find some tools i think.
    Hope it will help you.

  11. The Following 2 Users Say Thank You to Nat4ku For This Useful Post:


  12. #8
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    if anyone knows a tool where you can for example click on a colour on a website and find out the hex so that instead of trying to match the colour up you can get the exact colour. So if anyone knows of this tool i will you if you list it.

Similar Threads

  1. Ideas
    By risker in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 06-27-2009, 05:49 PM
  2. Few Ideas
    By Hallowsend in forum WoW forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2008, 07:16 PM
  3. Ideas For My Projects
    By risker in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2008, 08:29 AM
  4. taking ideas for pranks on hs
    By 35yeros in forum Real Life Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 05-08-2008, 09:01 PM
  5. Naga needs bot ideas.
    By Naga in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2007, 06:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •