Need help scripting my bot please!

This is a discussion on Need help scripting my bot please! within the General Chat board part of the General category; hey so ive scripted a few bots so far for the first time ever. i have ran into a problem ...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    owerorr's Avatar
    owerorr is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    8

    Need help scripting my bot please!

    hey
    so ive scripted a few bots so far for the first time ever. i have ran into a problem when scripting though and i cant find the right command.

    i use the Loop { } but how do i get the bot to do a different loop once it enters a game.. so when game is loaded and started to start a new loop and then leave and start the process over?


  2. #2
    undead_warrior is offline Geek
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    789
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    270
    YOu mean you can't get out of the loop? If you can't then just create a Base case, and once the loop hits the base case(will get to the base case eventually) it exits the loop and continue on the code.. Btw i dont' even know what bot are you scripting on.. a little more description would help out alot

  3. #3
    owerorr's Avatar
    owerorr is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    8
    iam trying to make a lossbot for starcraft 2.
    basically i made a script so it click on search, joins the game and leaves.

    what i want to know is how to make the bot realize it is in the game so i can put a timer, and engage in chat.

    so.... once it realizes it is in the game a new loop starts

    because so far it just does the same loop (click on search, race and then quit bottom) regardless of in game or on loading screen.

    i am not sure how to explain this.. its my first script / bot attempt and i am stuck here lol

    ---------- Post added at 05:01 AM ---------- Previous post was at 04:43 AM ----------

    iam guessing i can do it by detecting pixels or something... but i have no idea how to script it

Similar Threads

  1. Scripting a bot for starcraft 2
    By owerorr in forum Starcraft 2 Coding
    Replies: 17
    Last Post: 04-15-2011, 05:02 PM
  2. Autohotkey scripting help
    By Azreal in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 15
    Last Post: 06-08-2010, 08:37 PM
  3. A Cool Scripting Website
    By fogest in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2010, 07:20 PM
  4. Some WoW Scripting
    By sjacob109 in forum Say Hello
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2009, 07:48 PM
  5. looking for c++ scripting
    By reno1138 in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2009, 03:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •