Host in wc3

This is a discussion on Host in wc3 within the General Chat board part of the General category; How i can become a wc3 battlenet host???? i think all of us have this question whoever knows plzz let ...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ximiko's Avatar
    ximiko is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    231
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    80

    Host in wc3

    How i can become a wc3 battlenet host???? i think all of us have this question whoever knows plzz let me know tnx


  2. #2
    Zyphrus's Avatar
    Zyphrus is offline zMapper
    Array
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Dude, where's my location?
    Posts
    928
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    215
    Open port 6112 in your router, or allow WarCraft III to your firewall.

  3. #3
    4klovu is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    6112 --> 6112 in tcp and 6112 ---> 6112 in udp and afther normaly is ok

Similar Threads

  1. Tutorial: How to hack someone by knowing his IP.
    By GrafVladDrakula in forum Development
    Replies: 27
    Last Post: 05-18-2011, 05:19 AM
  2. Host custom game on Root?
    By gernotmann in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-10-2007, 01:58 AM
  3. How to Create Wc3 Games
    By Forged in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 14
    Last Post: 04-03-2007, 04:36 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 09:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •