Need help

This is a discussion on Need help within the General Chat board part of the General category; Hey guys how can I change my ip address mine is wireless connection and windows 7...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    mike818 is offline Banned User
    Array
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Afghanistan
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    4

    Need help

    Hey guys how can I change my ip address mine is wireless connection and windows 7


  2. #2
    Sean1352 is offline Master Hacker
    Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Don't be a stalker...
    Posts
    562
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    143
    Quote Originally Posted by mike818 View Post
    Hey guys how can I change my ip address mine is wireless connection and windows 7
    If you have a router just pull the plug for it and wait for about 2 hours you should get a new ip.

  3. #3
    mike818 is offline Banned User
    Array
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Afghanistan
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    4
    Like turn off router and wait 2 hours?

  4. #4
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    26
    Reputation
    2758
    Like take the plug that is in the outlet to your wall, and pull it out. Then in about an hour or so, plug it back in and a boom


  5. #5
    Excidium is offline Banned User

    Array
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Somewhere near Hamburg, Germany.
    Posts
    623
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    358
    You dont need to wait 1-2hours, lol.

    After plugin it out, just plug it in again -> done.


    LOL

  6. The Following User Says Thank You to Excidium For This Useful Post:


  7. #6
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,858
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    1244
    Go to your TCP/IP settings in control panel and enter a new IP.


    troloololololololololol


  8. #7
    Safou's Avatar
    Safou is offline '-'



    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Big Apple
    Posts
    2,508
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    713
    just use hotspotshield it's a great program . used to use it when I got banned lol. Also sometimes unplugging the router/modem doesn't work.. it depends. I once unplugged it for 24hours and still had same IP. It's diff for every1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •