need a IP changer thingy

This is a discussion on need a IP changer thingy within the General Chat board part of the General category; need to change my IP address quick so I can log on d2 lulz... hotspot ips all got banned for ...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Safou's Avatar
    Safou is offline '-'



    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Big Apple
    Posts
    2,508
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    713

    need a IP changer thingy

    need to change my IP address quick so I can log on d2 lulz... hotspot ips all got banned for 12hours idk why ;(


  2. #2
    Sk8terBoi.'s Avatar
    Sk8terBoi. is offline Advanced Hacker

    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    384
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    181
    Use a VPN like cyberghost?

  3. #3
    AmpFlorian's Avatar
    AmpFlorian is offline I'm Back

    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,653
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    665
    Quote Originally Posted by Rawrskies View Post
    need to change my IP address quick so I can log on d2 lulz... hotspot ips all got banned for 12hours idk why ;(
    Just change your MAC address on the router login. That easy.

  4. #4
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    26
    Reputation
    2758
    Quote Originally Posted by [url=http://whatismyipaddress.com/change-mac
    How do I change my MAC address?[/url]]
    The method to change the MAC address of a router varies with the router. Not all routers have the ability to change their MAC address. The feature is often referred to as "clone MAC address". This take the MAC address of one of the machine on your network and replaces the router's existing MAC address with it. Some support the option to manually enter the MAC address.
    If I was you I would wait the 12 hours ? I mean half a day can be pretty productive if you go do something instead of sitting at a computer haha. When you think about it of course
    Other then that, if you still wanted to play the game I would change your IP via upnplugging your router from the wall then waiting about 5 minutes and re plug it in. It should give you a new ip adress then.


Similar Threads

  1. [WTT] Razer thingy.
    By farfan0017 in forum CD-Keys
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2010, 10:09 AM
  2. Need a (good) Window helper thingy
    By DrStyles in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2009, 09:35 PM
  3. A pretty usefull thingy...
    By ddusandu in forum Other Games
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2008, 05:58 PM
  4. My History thingy.
    By Diesel in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 09-26-2007, 07:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •