Personal informations
1) onoma :Fotis
2) poli :Athina/Kallithea
3) ilikia(age) :19
4) exeis ventrilo h teamspeak? xereis na to xrisimopieis? mikrophono exeis? kai xereis na to xrisimopieis? :vsk den exo tipota alla mporo aneta na ftiakso,alla exo milisei poles fores me teamspeak kai apo oti ksero acc den xreiazetai. Mic exo
Main informations
1) onoma, race, class, level charaktira sto authentiko
wow(grapse gia olous to 70rides pou exeis kai diaxorisetous me /) :Georgino,Gnome,mage,70/Fotisx,Drawf,Hunter,35/Jerhuty,Night Elf,Rogue,70
2) se pion h pious server pezeis? (xekinise apo ton proto xaractira pou egrapses mexri ton teleuteo kai diaxorisetous me /) :Kilrogg/Argent Dawn/Argent Dawn
3) ti exeis petixei mexri tora? pia einai i empiria sou diladi (PvP & PvE) :gia PvP me ton mage kai ton hunter oxi kai polla pragmata tora me ton rogue exo psilo liosei exo full gladiator tora gia PvE den eimai kai toso liomenos alla pigaino
4) poso kairo pezeis
wow? :ksekinisa otan eixe protovgei to
WoW meta apo kana 3mino-4mino alla ta paratisa prin kana 6mino
5) exeis dokimasei na pexeis se private server? an nai grapse se pious (grapse mexri 5 onomata) :exo peksei se arketous
WoW servers kai eixa synexeia Rogue

. Frozen-
WoW, Reality-
WoW,(einai kai alloi pou eixan ip gia name kai den thimamai)
6) exeis dokimasei na hostareis pote private server?(eite mono gia sena eite public) :
WoW pote alla eia ftiaksei Mu server public
7) exeis pexei pote os Game Master se kapion private server? an nai tote gia poso kairo eisouna GM? eisouna se dedicated server? eixe poli kosmo o server? ta kathikonta sou os GM ta ekenes? (kicks, bans, anouncments, apantouses se tickets) :eixa ginei gm mia fora se enan server enos filou mou itan kai dimosios kai prosopikos giati pezame paidia apo tin parea, eimoun gm oso kratise o server diladi peripou ston 1 mina,dedicate den ton les alla ok, o kosmos itan 20atoma apo tin parea mas kai dio-treis akyroi pou tous eixamai pei emeis,ta kathikonta mou den xreiazontan alla an xreiazontan tha ta ekana kanonika
8 ) exeis katholou empiria os developer? diladi na asxolise me tin data-base tou private server kai na ftiaxneis custom antikimena, shopping malls kai diafora alla pragmata pou exoun na kanoune me tin mysql data-base. :exo kapoia empireia alla den nomizo na einai idia me tou Mu to
WoW
9) exeis eleuthero xrono gia na asxolitheis me ton private server? :olokliri tin imera
10) exeis na mas peis tipota allo gia sena pou na min to skeutimame emeis pou tha se boithisei oste na se dextoume gia developer, admin, gm? :exo tin empeiria tou Admin alla oxi sto
WoW sto Mu pali(peipou idia einai alla diaforetikes epoxes,diaforetika games)mporo na kano diafora Events,exo ena mikro provlima me tis entoles

prepei na tis exo gramenes giati 1on einai polles kai 2on den fimizomai gia tin mnimi mou

,to pc mou einai ligo parakmiako kai orismenes fores tha psilolagaro! ayta kai alla polla sto
WoW mesa i akoma kai apo konta

11) thes na rotiseis kati, na protineis kati, thes na kaneis mia paratirisi grapse edw pera :