Hearthstone Crack -V30.5 without Serial Window or Errors

This is a discussion on Hearthstone Crack -V30.5 without Serial Window or Errors within the Hearthstone Bots board part of the Hearthstone - HoW forum category; Sorry I didn't look the log. It works thanks!...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39
  1. #31
    KoRVeRT is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Sorry I didn't look the log. It works thanks!

  2. #32
    henne99 is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    1
    No Problem

  3. #33
    ElvenDreamer is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I got stack in the launcher and it wont connect, i open both with administrator rights. I formated my pc and before the format it was working great but now i have this problem any help?

  4. #34
    henne99 is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    1
    Thats not Problem from Crack, go Bug Forum from maker this Software and post this Problem


    @all

    Version 30+ is still BETA, have Problem with this Software post the Bugs and Problems in the Bug Forum from Creator this Software.
    Thanks
    Last edited by henne99; 10-01-2014 at 01:46 PM.

  5. #35
    kilikya is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    when i click on connect button, it just stucks on loading screen, anyone have any idea about what is the problem?

    edit: nvm, i restarted pc and it's working now
    Last edited by kilikya; 10-04-2014 at 11:54 PM.

  6. #36
    czullo is offline Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

  7. #37
    ElvenDreamer is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Is this working for 30.7?

  8. #38
    henne99 is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by ElvenDreamer View Post
    Is this working for 30.7?
    No ist not work with 30.7 but i have cracked 30.7 now, i will test it (5-6 playing games) and uploading again

  9. #39
    ElvenDreamer is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by henne99 View Post
    No ist not work with 30.7 but i have cracked 30.7 now, i will test it (5-6 playing games) and uploading again
    Thanks

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. DotA Window Tool - Keep the mouse inside the W3 window
    By Ancient.Deadly in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 5
    Last Post: 01-05-2012, 04:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •