cheat engine works on Hearthstone ???

This is a discussion on cheat engine works on Hearthstone ??? within the Hearthstone Hacks board part of the Hearthstone - HoW forum category; hello. does somebody know if cheat engine works on Hearthstone ? if no why ? or if exist any hack ...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    AMYN's Avatar
    AMYN is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1

    Question cheat engine works on Hearthstone ???

    hello. does somebody know if cheat engine works on Hearthstone ? if no why ? or if exist any hack for coins ??


  2. #2
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,964
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Rep Power
    44
    Reputation
    5675
    Cheat Engine works on everything. It pretty much analyses the client and gives you access on its assembly code.

  3. #3
    AMYN's Avatar
    AMYN is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    just tested on it it works only at "surface". i mean you can change dust and coins just viusal. in reality u still have 60 or whatever you have there. how you make it to stay there permanent ?

  4. #4
    AbrasiveZealot's Avatar
    AbrasiveZealot is offline Master Hacker

    Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    ctf_2fort
    Posts
    666
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    542
    You cant change anything that's serversided, it doesn't work like that.
    Click for cookies.

  5. #5
    AMYN's Avatar
    AMYN is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    oh i thought it will work with cheat engine. it work with another program ?

  6. #6
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,964
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Rep Power
    44
    Reputation
    5675
    Quote Originally Posted by AMYN View Post
    oh i thought it will work with cheat engine. it work with another program ?
    Quote Originally Posted by AbrasiveZealot View Post
    You cant change anything that's serversided, it doesn't work like that.
    ^^^^^^^^^^^^^^^^!

  7. #7
    AMYN's Avatar
    AMYN is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    ok so u cant hack into the servers with cheat engine. what other program work to get inside ? only thing that kinda worked is manifest-achieves.csv and manifest-cards.csv .

  8. #8
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,964
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Rep Power
    44
    Reputation
    5675
    Quote Originally Posted by AMYN View Post
    ok so u cant hack into the servers with cheat engine. what other program work to get inside ? only thing that kinda worked is manifest-achieves.csv and manifest-cards.csv .
    It's not possible to change variables that are serversided unless you hack the servers (Trust me, you do not want to do that).

  9. #9
    AMYN's Avatar
    AMYN is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    meh ok. thanks all for helping .

  10. #10
    thisizmonster is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Unless you hack into server database, you can't modify server sided data/code with cheat engine.

Similar Threads

  1. What would we do without Cheat Engine?
    By h4344 in forum Entertainment
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2012, 10:44 PM
  2. Cheat engine highest version and hundreads of cheats if u have cheat engine
    By kabarastar in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 12-31-2008, 03:44 AM
  3. where do i get cheat engine
    By soulreaper95 in forum WoW forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-26-2007, 07:25 AM
  4. Cheat Engine, i need help
    By Jameser16 in forum WoW forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2007, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •