[Tutorial] Rakion Item Stat Hack

This is a discussion on [Tutorial] Rakion Item Stat Hack within the Other Games board part of the RPGs, MMORPGs, Online Strategy Games category; Originally Posted by DuStRyDer Puma Engine is patched. I won't know about RSS but maybe max can test it for ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34
  1. #21
    _sarah777 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    wtf

    Quote Originally Posted by DuStRyDer View Post
    Puma Engine is patched. I won't know about RSS but maybe max can test it for you
    Also, I think its also possible to edit it like this

    +999? +999?
    +999? +999?
    +999? +999?
    +999? +999?
    +999? +999?
    +999? +999?

    But of course the stats you get each time are random i think?
    But at least like this you get even a BIT of speed stats if its not clear how to use the Engine.... use it like this

    Open the engine
    Open rakion and wait until the top left gameguard window closes until only the mage at the top appears
    Quickily open the process selector and select the rakion.bin at the very bottem. There should be 2
    Attach it and wait for rakion to load
    Go to your inventory
    Change what your searching for to text
    type in whatever you want to edit the stats like, Wizard Ring(2+)
    There should only be 1 address, double click and at the bottem of the engine gui,
    right click the address you copied and select "Browse this memory region
    the +5&岳* or whatever is on the right
    Knock yourself out and edit them >

    ^ Alternative text tutorial, Personally i find text toutorials better and easier to understand :P. Anyway theres a brief description how to item stat hack
    i dont understand how to open it.

  2. #22
    DuStRyDer's Avatar
    DuStRyDer is offline Guru
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Somewhere on Mars
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    14
    You have to have your anti virus closed and anyway, i'm sure this is patched -.-

  3. #23
    syuc is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    It wont work anymore....

  4. #24
    DuStRyDer's Avatar
    DuStRyDer is offline Guru
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Somewhere on Mars
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    14
    My mistake. It DOES work. You just need an UCE with memory browsing capabilities

  5. #25
    nikiti4j is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    hellp me!

    Hmm..Man,I can't take off Rakion.When I press "Ctrl+atl+delete" It always have Error! And always I have disconnect from the server!:mad:

  6. #26
    nikiti4j is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    And if you have got Multi Hack.Write me in PM plz!

  7. #27
    Azrelle123 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    it doesent work on mine

  8. #28
    bighitmhike is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    sorry, i know how to use it! but i cant open the puma engine because of the password! what's the password to open up puma engine? pls..

  9. #29
    bighitmhike is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    sorry, i know how to use it! but i cant open the puma engine because of the password! what's the password to open up puma engine? pls..

  10. #30
    bonin151 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    aw the link to puma engine sez that im not authorized to cheat engine

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Dota Guide! Undone.
    By Forged in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 8
    Last Post: 05-11-2007, 04:00 AM
  2. Lol The best Pack of Hack Lol
    By PlayerH in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 14
    Last Post: 05-04-2007, 04:18 PM
  3. item or stat hacks
    By Socrator in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2007, 10:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •