Is it safe to attach Cheat engine to Sc2?

This is a discussion on Is it safe to attach Cheat engine to Sc2? within the Starcraft 2 forum board part of the Hot Games category; I want to search for some base adresses. I just want to make sure I dont get banned while doing ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    maximusblack is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Is it safe to attach Cheat engine to Sc2?

    I want to search for some base adresses. I just want to make sure I dont get banned while doing it. Any information on this matter would be appreciated.

    EDIT:
    Does anyone know a way of attaching cheat engine to sc2 without getting banned? I dont need links to bnet forums thx.

    Last edited by maximusblack; 12-14-2017 at 01:37 PM.

  2. #2
    perunga is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    First of all, please keep in mind that modding is against the rules, it'll never be 100% safe and there is always the risk of getting suspended. Getting reported is a big risk for modders, try to avoid it.

  3. #3
    maximusblack is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    How would I get reportet? There is no way any player would know if I attached CE to sc2. I am just curious if Sc2 anticheat would detect it and ban me if I attach the CE debugger.

  4. #4
    0x2142 is offline Advanced Hacker

    Array
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    315
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    69

  5. The Following User Says Thank You to 0x2142 For This Useful Post:


  6. #5
    maximusblack is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    So you are telling me there is no way to attach cheat engine to sc2 without getting banned because of this forum post where a couple people comment who have no clue what they are talking about? " 2 minute google " yeah that about sums it up. Ty for the "helpful" answer.
    Edit: There is a reason I am posting this on a cheat forum and not on bnet.
    Last edited by maximusblack; 12-14-2017 at 01:41 PM.

  7. #6
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,943
    Mentioned
    173 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Rep Power
    44
    Reputation
    5669
    [QUESTIONS] SCII CheatEngine Singleplayer

    This thread basically contains a discussion about exactly your question. Answers are contained in multiple posts, I think if you read it you'll find what you've been looking for.
    Besides, there's this thread as well: sc2 Cheat Engine Debugger safe?

  8. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  9. #7
    fank is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    23
    Also there's ShadeTDG's cheat table here which is up to date and uses Cheat Engine. Used it myself a couple of times and never been detected.
    CheatTable file for current 3.3.2 SC2

  10. The Following 2 Users Say Thank You to fank For This Useful Post:


  11. #8
    bellaPatricia's Avatar
    bellaPatricia is offline Legend




    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,401
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    14
    Reputation
    1128
    I have 5 years of wildly attaching CE to SC2 and never received a ban.
    Debugging is no problem, either. Problem is that the game may crash but that's another story.

    Merely attaching CE to SC2 is no problem. Changing values and opcodes might be something entirely different though.


    I think Blizzard used to be way more aggressive in the start of SC2 with banning people using overlays such as FRAPS and xsplit but that was changed relatively fast I think.


  12. The Following User Says Thank You to bellaPatricia For This Useful Post:


  13. #9
    maximusblack is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Thats good to know. I guess I can just do it on an isolated f2p account or smth. Lets see what happens ^^.

  14. #10
    mfedorov is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Russia
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    7
    As i know game is allways freeze then crush when you try to attach debbuger. If someone knows the working method of attaching the debbager to the process, it would be nice to see the description!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. sc2 Cheat Engine Debugger safe?
    By SnowPickle in forum Starcraft 2 Coding
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2014, 07:16 PM
  2. some cheat engine help
    By ibettyhumpder in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2014, 11:16 PM
  3. cheat engine
    By childsy_1985 in forum WoW forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 04:41 PM
  4. Cheat engine highest version and hundreads of cheats if u have cheat engine
    By kabarastar in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 12-31-2008, 03:44 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 06-27-2007, 07:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •