AutoIT : Auto Inject

This is a discussion on AutoIT : Auto Inject within the Starcraft 2 Hacks, bots and tools board part of the Starcraft 2 forum category; That was because the [Code] tag tried to edit my code, dont know why; and deleted some '(' Droped the ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
  1. #11
    bysorynyos is offline Banned User Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    56
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    13
    That was because the [Code] tag tried to edit my code, dont know why; and deleted some '('
    Droped the code in a 'quote' tag, now should work


  2. #12
    yxvv is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by bysorynyos View Post
    That was because the [Code] tag tried to edit my code, dont know why; and deleted some '('
    Droped the code in a 'quote' tag, now should work
    i not understand what you mean ,i m chinese,poor English

  3. #13
    TheLastLamer's Avatar
    TheLastLamer is offline Guru
    Array
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    8
    Not bad, thx u.

  4. #14
    TXKOKOKO is offline Banned User
    Array
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    50
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    1
    can some one pst a vid of this working because when I go to use it is very sloppy, it only makes like a small square in the middle of the screen. Also it does not cycle between any of the hatches even though I set camera there

  5. #15
    bysorynyos is offline Banned User Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    56
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    13
    you have to tell the script how many hatches you want injected, by pressing once on the NumKey for the number of hatches.
    You want 3 hatches, press Num3 ... etc.
    Also make sure you have the Mouse Pointer speed set to maximum in Windows, otherwise will take a while to inject.

    Quote Originally Posted by TXKOKOKO View Post
    can some one pst a vid of this working because when I go to use it is very sloppy, it only makes like a small square in the middle of the screen. Also it does not cycle between any of the hatches even though I set camera there

  6. #16
    TXKOKOKO is offline Banned User
    Array
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    50
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    1
    and do you set it up so that it auto does it?

  7. #17
    bysorynyos is offline Banned User Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    56
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    13
    I already said it.
    You start the script, get in a game, set how many camera location you want, 1 to 7, set how many hatches you want to get injected and that's all. Every time you want to do the inject it will go from camera location to camera location and inject if there is a hatch there and a queen nearby.

  8. #18
    murt is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    2
    this doesnt work? i dont get it.. how do you set camera postions?..

  9. #19
    bysorynyos is offline Banned User Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    56
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    13
    Quote Originally Posted by murt View Post
    this doesnt work? i dont get it.. how do you set camera postions?..
    You have to know how to set a camera position, try on youtube [set camera postion and pick a guide from lowko or pig or winter] then you have it

  10. #20
    bysorynyos is offline Banned User Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    56
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    13
    Updated, fixed a little bug

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Autohotkey: Auto Inject Script
    By GanjaRoach in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 37
    Last Post: 01-30-2017, 01:34 PM
  2. [Release] Auto inject larva....with hotkey to make lings mutas ETC
    By marduk12 in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 22
    Last Post: 08-02-2012, 11:15 AM
  3. Auto WoW Login,AutoIt v3 Script.
    By Flying Panda in forum Development
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2009, 02:37 PM
  4. [AutoIt] Auto-Auctioneer
    By metalfan666 in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2008, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •