AutoIT : Auto Inject

This is a discussion on AutoIT : Auto Inject within the Starcraft 2 Hacks, bots and tools board part of the Starcraft 2 forum category; got this error to it says MouseMove@ desktopWidth/2, @ desk topHeight/2 - 100, -) MouseMove^ERROR Error. Badly formatted variable or ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    darkdevil87 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    got this error to

    it says MouseMove@ desktopWidth/2, @desktopHeight/2 - 100, -)
    MouseMove^ERROR



    Error. Badly formatted variable or macro

    NVM i have find some hack

  2. #22
    bysorynyos is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    9
    Quote Originally Posted by darkdevil87 View Post
    got this error to

    it says MouseMove@ desktopWidth/2, @desktopHeight/2 - 100, -)
    MouseMove^ERROR

    Error. Badly formatted variable or macro

    NVM i have find some hack
    Maybe you have a wrong version of AutoIT, works on my computer with no problems.

  3. #23
    TXKOKOKO is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    49
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    how fast does it do it?

  4. #24
    darkdevil87 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    what version of autoit you use ( i use v3 )

  5. #25
    bysorynyos is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    9
    Quote Originally Posted by TXKOKOKO View Post
    how fast does it do it?
    As fast as you let it do.
    If you max all the settings for mouse move in "comp panel" and ingame should be the fastest version.
    The fastest version is with backspace injects, less than one second but if you dont configure it well your queens might go woner around the map ... so i'd rather use this version which is human like gets job done in 2-3s

    Quote Originally Posted by darkdevil87 View Post
    what version of autoit you use ( i use v3 )
    It's this site problem, the [code] tag rewrites my code, updated with [Q] tag.

  6. #26
    Darious4's Avatar
    Darious4 is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Everywhere
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    1
    Reputation
    25
    Why did you delete your script bysorynyos?

  7. #27
    bysorynyos is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    4
    Reputation
    9
    Figured out I would let you all the glory, woman and fame ;D
    I have scripts for everything from injects to loss.bots (etc) but I dont find 'sharing is carring' true anymore.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Autohotkey: Auto Inject Script
    By GanjaRoach in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 37
    Last Post: 01-30-2017, 01:34 PM
  2. [Release] Auto inject larva....with hotkey to make lings mutas ETC
    By marduk12 in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 22
    Last Post: 08-02-2012, 11:15 AM
  3. Auto WoW Login,AutoIt v3 Script.
    By Flying Panda in forum Development
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2009, 02:37 PM
  4. [AutoIt] Auto-Auctioneer
    By metalfan666 in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2008, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •