Starcraft 2 Relocalizer (with friendly interface)

This is a discussion on Starcraft 2 Relocalizer (with friendly interface) within the Starcraft 2 Hacks, bots and tools board part of the Starcraft 2 forum category; Does this work for anyone? I think this night be outdated imo...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 52
  1. #11
    nycJMZ's Avatar
    nycJMZ is offline Hacker

    Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Florida
    Posts
    223
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    53
    Does this work for anyone? I think this night be outdated imo

    if i've offended you....I don't care.

  2. #12
    overboostaltima's Avatar
    overboostaltima is offline Advanced Hacker


    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    USA Boston / BRAZIL MG
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    207
    It works, I relocalize my client daily.

  3. #13
    malak1474 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    WOW Thanks!!!

  4. #14
    xwireed is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ladik mpq editor has stopped working , i get that msg when i try --" ty btw

  5. #15
    overboostaltima's Avatar
    overboostaltima is offline Advanced Hacker


    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    USA Boston / BRAZIL MG
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    207
    yeah, I have seen that MPQ has stopped working error before.. a Fresh install of the game fully patched fixed it... It seems like if the client was EVEr used for testing the test server, it doesnt work..

    Other reasons may apply...

    I will keep it updated so that after a new patch you can still use it, (It has Self Updater), but I will not recode the damn thing I am short in time keeping busy lately.

  6. #16
    riceyasian86's Avatar
    riceyasian86 is offline Hacker

    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    189
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    77
    Worked wonderfully when I used it. Thank you for this useful tool.

    -Got tired of switching back and forth to play so I just installed the EU client-

  7. #17
    overboostaltima's Avatar
    overboostaltima is offline Advanced Hacker


    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    USA Boston / BRAZIL MG
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    207
    ****Updated****
    For patch 143...
    No need to redownload, the program will update itself.

    I need to add a CLEAN UP Feature to avoid the MD5 MISSMATCH upon each patch release (which will avoid you to have to reinstall client)

  8. The Following User Says Thank You to overboostaltima For This Useful Post:


  9. #18
    Sonya is offline Wannabe Member

    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    2
    this program is very very nice !

  10. #19
    riceyasian86's Avatar
    riceyasian86 is offline Hacker

    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    189
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    77
    Clean Up feature would be a very nice update. I had to reinstall my SC2 because of patch errors.

  11. #20
    overboostaltima's Avatar
    overboostaltima is offline Advanced Hacker


    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    USA Boston / BRAZIL MG
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    207
    I work on that this weekend, please remind me. should be an easy one

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Interface] Diablo Style - Mu Online Interface
    By Milamber in forum Mu Game Skins
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2010, 07:45 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-28-2010, 08:30 PM
  3. chanche interface
    By robbie in forum WoW Private Servers
    Replies: 12
    Last Post: 10-26-2007, 07:52 PM
  4. Making New Interface!!!!
    By robbie in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:43 PM
  5. Show me YOUR interface!
    By Sharx in forum WoW forum
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2007, 02:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •