LossBot 0.5 (for SC2 2.0.6) by Aldabra

This is a discussion on LossBot 0.5 (for SC2 2.0.6) by Aldabra within the Starcraft 2 Hacks, bots and tools board part of the Starcraft 2 forum category; NEW PATCH 0.5 !! FR: LISEZ TOUS SVP ENG: PLEASE READ ALL THE POST !! FR : ---> Important : ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2

    LossBot 0.5 (for SC2 2.0.6) by Aldabra

    NEW PATCH 0.5 !!

    FR: LISEZ TOUS SVP
    ENG: PLEASE READ ALL THE POST !!

    FR : ---> Important : METTEZ WINDOWS EN RESOLUTION ---> 1366x768 et votre jeu en mode fenetre !!!!!!!!
    ENG : ---> Important: TURN WINDOWS IN RESOLUTION ---> 1366x768 mode and your game window!!!!!!!!!!!!



    FR: Go telecharger le bot !! et mettez windows en resolution 1366x768 et votre jeu en mode fenetre !!!!
    ENG :GO Download the bot ^^ !! and TURN WINDOWS IN RESOLUTION 1366x768 and your game in windows mode !!!!


    This is a Script AutoHotkey For my Lossbot :

    #MaxThreadsPerHotkey 3F4::
    #MaxThreadsPerHotkey 1
    if Keep4v4Running
    {
    Keep4v4Running := false
    return
    }
    ; Otherwise:
    Keep4v4Running := true
    Loop
    {
    Loop 3
    {
    ControlClick , x239 y330, StarCraft II,, LEFT,, NA,
    sleep, 100
    ControlClick , x1000 y166, StarCraft II,, LEFT,, NA,
    sleep, 100
    ControlClick , x334 y609, StarCraft II,, LEFT,, NA,
    sleep, 100
    ControlClick , x333 y578, StarCraft II,, LEFT,, NA,
    sleep, 100
    ControlSend, , C, StarCraft II,
    Sleep, 100
    sleep, 3000
    }


    ControlSend, , {ENTER}{ENTER}, StarCraft II,
    sleep, 30000
    ControlSend, , C, StarCraft II,
    Sleep, 30000
    ControlSend, , {f10}, StarCraft II,
    sleep, 50000
    ControlSend, , S, StarCraft II,
    Sleep, 1000
    ControlSend, , C, StarCraft II,
    Sleep, 1000
    ControlSend, , D, StarCraft II,
    Sleep, 10000
    if not Keep4v4Running ;
    break ;
    }
    Keep4v4Running := false

    return


    ENG : THANK YOU FOR DOWNLOAD !!
    FR : MERCI POUR LE TELECHARGEMENT !!!


    CONTACT ME FOR PROBLEM !!! =)
    Attached Files
    Last edited by aldabra; 03-14-2013 at 03:04 PM.
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

  2. The Following 2 Users Say Thank You to aldabra For This Useful Post:


  3. #2
    lordofmsn is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    can't get it to work. help please. don't know what you mean by 'change the shortcut and S and C by the shortcut (S C) and (N to S)

  4. #3
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2
    Please download new patch and follow the instructions . thank ^^ !

    ---------- Post added at 123 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

    Warning/attention :
    Fr :-ne marche pas si vous etes dans le menu de base , il faut allez dans le menu des partie classe et le lancez depuis ce menu !!
    Eng :-do not throw in the basic menu, but it must be run in the game menu classified !!
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

  5. #4
    lordofmsn is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    for some reason the bot does not auto quit. it waits until the other player quits then he starts searching again.

  6. #5
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2
    New Patch : v0.3 !
    go download !! =D
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

  7. #6
    Sneakyfinger is offline Banned User
    Array
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    5
    Nice, and its working tytytytytyty

  8. #7
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2
    New patch 0.4 !!! =d

    ---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

    UP !!
    I Work Patch 0.5 !! =)
    Last edited by aldabra; 02-26-2013 at 06:27 PM.
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

  9. #8
    lordofmsn is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ok some of it works now. it will auto search for you, but it takes a long time to do that, unlike previous bots which search immediately. again once in the game it still will not leave the game. it would only bring up the menu screen, but then does nothing after that. i've tried on windowed mode with those resolutions, i've tried full screen mode with those resolutions, but still no difference...

  10. #9
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2
    this is normal script can take between 3 and 4 minutes! put your game mode and 1366x768 window.!!!
    ----> and then put windows in 1366x768!!!!
    if you find that it is taking too long to version 0.3 still available as an attachment! and made ​​the same manipulation!!!!
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

  11. #10
    aldabra's Avatar
    aldabra is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    2
    NEW PATCH 0.5 !!!
    ENG :
    -Fixed a bug where one falls against the Grandmaster
    -time correction, the bot takes less time (between 30 seconds and 2 minutes 30 seconds)

    FR :
    -correction d'un bug ou l'on tombe contre des grand maitre
    -correction du temps , le bot dure moins longtemps ( entre 30 secondes et 2 minutes et 30 secondes)
    je suis francais !!! me mp Si vous l'čtes

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. INFO - New lossbot - drones all-in lossbot.
    By Baneric in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2012, 11:45 AM
  2. A lossbot for mac?
    By ian2buckz in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2012, 10:27 PM
  3. upgraded Lossbot or new lossbot needed
    By owerorr in forum Starcraft 2 Hacks, bots and tools
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2011, 12:16 AM
  4. Down patch (or change patch build)
    By Kyux in forum WoW Private Servers
    Replies: 12
    Last Post: 07-02-2010, 03:20 AM
  5. help with lossbot
    By KaMiKaZe in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 15
    Last Post: 08-14-2007, 08:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •