Rufus maphack

This is a discussion on Rufus maphack within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; HI, got the rusfus maphack but when i try to use it its says this error message: ''Unable to get ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Jawattus is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Rufus maphack

    HI, got the rusfus maphack but when i try to use it its says this error message:

    ''Unable to get a proces handle on WarcraftIII''

    How can i make this baby work??


  2. #2
    JadedRain is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    425
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    180
    dont update to the newest version use 1.8 or sumthin

  3. #3
    smeengy's Avatar
    smeengy is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    In the stinkhole
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    1
    is the oldone detectable.

  4. #4
    Jawattus is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by JadedRain View Post
    dont update to the newest version use 1.8 or sumthin
    What do you mean? Stroh uses the same 1 and works perfect for him

  5. #5
    Stroh's Avatar
    Stroh is offline Narf Narf

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Filderstadt, Germany
    Posts
    2,982
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    23
    Reputation
    2205
    Quote Originally Posted by Jawattus View Post
    What do you mean? Stroh uses the same 1 and works perfect for him
    Lol never said the v number but nvm

  6. #6
    Jawattus is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Ah but you supllied it no? so I assume you use the same version no?

  7. #7
    Stroh's Avatar
    Stroh is offline Narf Narf

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Filderstadt, Germany
    Posts
    2,982
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    23
    Reputation
    2205
    version number like 1.7, 2.0 etc

  8. #8
    Jawattus is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    where can i seee the v number?

  9. #9
    smeengy's Avatar
    smeengy is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    In the stinkhole
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    1
    bottom line does it still work?

  10. #10
    Archimonde's Avatar
    Archimonde is offline Wise Man Array
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    o_O
    Posts
    240
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    333
    Quote Originally Posted by smeengy View Post
    bottom line does it still work?
    It works. HEnce the "undetected"

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Need Grapfics for Rufus New Maphack
    By MaRcDk in forum Request a Designer
    Replies: 22
    Last Post: 03-01-2008, 10:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •