[Question] Changing IP

This is a discussion on [Question] Changing IP within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Well i was wondering if there was any way i could be able to change my IP so that when ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    rafabull's Avatar
    rafabull is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Australia, Sydney
    Posts
    166
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    13

    [Question] Changing IP

    Well i was wondering if there was any way i could be able to change my IP so that when someone using WC3 Banlist types /fromall it could be whatever country proxy im using. I asked on the Banlist forums didnt get many useful responses except for one that was i need to route my traffic through a proxy which i need help with!

    Half of everything is luck.

  2. #2
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,965
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    27
    Reputation
    2758
    I Dont Think You Can Do This, If YoU Can, I Would Know About It, But THen Again, I Can Be Wrong.


  3. #3
    Stroh's Avatar
    Stroh is offline Narf Narf

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Filderstadt, Germany
    Posts
    2,982
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    23
    Reputation
    2205
    I think uusing a proxy on wc3 would be laggy as hell

  4. #4
    Zyphrus's Avatar
    Zyphrus is offline zMapper
    Array
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Dude, where's my location?
    Posts
    926
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    215
    If you like to play with massive lags/delay, go ahead and get a proxy, lol.

  5. #5
    Volund's Avatar
    Volund is offline Banned

    Array
    Join Date
    May 2007
    Location
    in my own pants...
    Posts
    5,085
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    20
    Reputation
    1484
    you may be able to change your static IP by unplugging and plugging back in your router (depends on your cable company)

  6. #6
    Ryan's Avatar
    Ryan is offline Ubiquitous


    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6,965
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    27
    Reputation
    2758
    Volund, But Dont They Also Ban Internal IP ?


  7. #7
    Volund's Avatar
    Volund is offline Banned

    Array
    Join Date
    May 2007
    Location
    in my own pants...
    Posts
    5,085
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    20
    Reputation
    1484
    dunno about WC3, but it will work for some websites and some other games.

  8. #8
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    Quote Originally Posted by stroup View Post
    Volund, But Dont They Also Ban Internal IP ?
    i think i got some of you wrong...are you talking about standart wc3 banlist?
    it only bans acc names (so its nearly useless)

    anyway using a proxy will be useful for hiding the country...but most hosts kickin for example russians because most of them lag. Getting a proxy as a russian who is lagging with a german host will futher increase your delay.

  9. #9
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Quote Originally Posted by FtW] View Post
    ill do it for u if u give me your wc name and pw i need to log on i can set it on my I.p. for you , ty ,
    Guy, obviously, you suck.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  10. #10
    Stroh's Avatar
    Stroh is offline Narf Narf

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Filderstadt, Germany
    Posts
    2,982
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    23
    Reputation
    2205
    Quote Originally Posted by FtW] View Post
    ill do it for u if u give me your wc name and pw i need to log on i can set it on my I.p. for you , ty ,
    rofl-.- i make you an imba archimond acc with 100% if you give me yours log in and pw

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tutorial: How to hack someone by knowing his IP.
    By GrafVladDrakula in forum Development
    Replies: 27
    Last Post: 05-18-2011, 05:19 AM
  2. Making Your Server Public(with My Guide)
    By kelker in forum WoW Private Servers
    Replies: 26
    Last Post: 12-18-2010, 04:13 PM
  3. Replies: 18
    Last Post: 09-01-2007, 10:08 PM
  4. Ip help :/
    By Loioster in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2007, 01:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •