Does Shadowfrench Maphack Work on Mac?

This is a discussion on Does Shadowfrench Maphack Work on Mac? within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hey guys, does the newest mh (B5) work with Mac?...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Nblufire2 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Maryland
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    5

    Does Shadowfrench Maphack Work on Mac?

    Hey guys,

    does the newest mh (B5)
    work with Mac?


  2. #2
    JadedRain is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    425
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    180
    yes hend edit my answer then infraction me and leave the guy that insults me alone i ANSWERED the dumb question i did not FLAME or ANYTHING and you bother being pointless about meANSWERING something? jokes. instead of asking such a pointless question why dont you go grab your mac and try it yourself then answer your own question? is staying if you have such problems with my perfectly fine answers take it up with me. and "fucking douche" doesint get infractioned? cool.
    Last edited by JadedRain; 05-21-2008 at 04:09 PM.

  3. #3
    Nblufire2 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Maryland
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    5

    Fuckin Retard

    instead of being a fuckin douchebag, and TRYING to act smart...
    how bout you just answer the question

    im not a retard
    my quesiton is legit

    My friend bought WC3 and he wants to know if he can hack on his MAC
    jesus....

  4. #4
    hendricius's Avatar
    hendricius is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Goettingen, Germany
    Posts
    6,311
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    24
    Reputation
    2180
    Hey. Sorry for the post by Jaded.

    Yes. It works. You will need a windows emulator like WINE. Install it.

    Then see:

    http://www.d3scene.com/forum/linux-h...ack-linux.html

    it is almost the same as on Linux.
    You suck. Suck a little less and become a fan on Facebook.

    "D3scene pwns" - Hendrik (PIRATE)

Similar Threads

  1. anyone wanna teach me the basics of shadowfrench maphack?
    By yoshiman in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2008, 06:21 AM
  2. Microcontrollers connect hobbyist hardware to your Mac
    By Poosc in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2008, 12:10 PM
  3. A guide for switching to a Mac
    By Poosc in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2008, 05:05 PM
  4. Build a Hackintosh Mac for Under $800
    By Poosc in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2008, 02:07 PM
  5. Replies: 13
    Last Post: 08-27-2007, 06:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •