Can't patch to 1.22

This is a discussion on Can't patch to 1.22 within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Originally Posted by 4skiLLiFighT here is your answer choose the right language the you use and download it to wc3 ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Blaze's Avatar
    Blaze is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,691
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    228
    Quote Originally Posted by 4skiLLiFighT View Post
    here is your answer choose the right language the you use and download it to wc3 http://us.blizzard.com/support/artic...rticleId=21224
    Quote Originally Posted by Nblufire2 View Post
    or...

    download the patch manually from blizzard lololol
    Tried it and i got the same message.



    I guess i'll try that wc3 fixer.

    Anyways thanks for help guys.

  2. #12
    MaMuT's Avatar
    MaMuT is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Serbia,Belgrade
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    179
    Reinstall wc3.. no other option.. (RoC and TFT)
    The Legend

  3. #13
    whop1337's Avatar
    whop1337 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mannheim,germany
    Posts
    164
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    36
    cant find the fix ive said sry..

  4. #14
    xiN
    xiN is offline Guess who's back ?
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Six feet under
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    358

  5. #15
    PINGUIN-MENSCH's Avatar
    PINGUIN-MENSCH is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    somewhere at the earth in a chair
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    108
    When u reinstalled Wc3 one time further, maybe it´s a broken registry, wc3 writes in that the installation path and when u reinstalled it, the path could be wrong, cause it wont change the old one with the new one.
    Just try manual to fix the registry and write that in it:

    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Warcraft III]
    "InstallPath"="Path of Wc3"

    (And write backslashes (\) in the path two times, the registry will always swallow one backslash)

    Or when you dont have a Regedit-tool you can also make it with windows:

    Start->run

    Type in "regedit" without the quotes.

    When that opens hit ctrl-f and type in "Warcraft" it should find the key "HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III" From here in the tree-list menu right click on Warcraft III and select "add new string value" name it "InstallPath" and then for the value use the path of your WC3 dir, probably "C: Program FilesWarCraft III"

    Restart WC3 and the patch will work.

  6. #16
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    in case it still wont work ....try the war3 reg setup which i found because ive had my problems, too. its sound like a perfect solution for your problem.
    place the reg setup.exe into your wc3 folder and execute it.
    then update. i hope this will fix your problem.

    File-Upload.net - war3_regsetup.exe

    ^using CHROME now
    Banned users: 0 (Counting since: 04.06.2008)


  7. #17
    baxnerious is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    3
    1. Open notepad, and copy what it says under.
    2. Place the folder name where to your wc3 main folder name where it says "URE WC3 FOLDER NAME HERE"
    3. then save the file as wc3patchfix.reg, remember to have the format on "All files".
    4. Place the wc3patchfix.reg in your wc3 folder.
    5. Then it works!



    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III]
    "InstallPath"="I:\\Programfiles\\URE WC3 FOLDER NAME HERE"
    "Program"="I:\\Programfiles\\URE WC3 FOLDER NAME HERE\\Warcraft III.exe"

  8. #18
    Blaze's Avatar
    Blaze is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,691
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    228
    Quote Originally Posted by X-räi View Post
    in case it still wont work ....try the war3 reg setup which i found because ive had my problems, too. its sound like a perfect solution for your problem.
    place the reg setup.exe into your wc3 folder and execute it.
    then update. i hope this will fix your problem.

    File-Upload.net - war3_regsetup.exe
    Thanks man it worked great.

    Thanks to everyone who tried to help me aswell. +Rep

  9. #19
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    glad to hear i helped u...
    i had to reinstall back then >.> some files were corrupt.

    ^using CHROME now
    Banned users: 0 (Counting since: 04.06.2008)


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Warcraft 1.22 MH
    By sd333221 in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 75
    Last Post: 08-29-2010, 05:23 AM
  2. TFT Local &Maphack for 1.22 patch
    By Shad0wKn1ght in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 185
    Last Post: 10-12-2009, 01:25 PM
  3. StealthBot Patch 1.22; Version Check Failed?
    By xiN in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 12
    Last Post: 04-20-2009, 12:00 PM
  4. War3 1.22 patch!
    By xiN in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 9
    Last Post: 07-01-2008, 02:16 AM
  5. Build a Hackintosh Mac for Under $800
    By Poosc in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2008, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •