Maphack for GG-c www.gg-game.com

This is a discussion on Maphack for GG-c www.gg-game.com within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Is there any undetectable maphack for gg-c? im using 1.20e most ppl there uses 1.20e not yet the updated one.. ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    lampz is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Maphack for GG-c www.gg-game.com

    Is there any undetectable maphack for gg-c? im using 1.20e most ppl there uses 1.20e not yet the updated one.. I try using the zerocraft crack version when i load it it says Zerocraft loaded after this theres an error pop up Access Violation from War3 T_T is there any solution?


  2. #2
    Avarnis is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    Download the Shadowfrench maphack from www.securegamers.com/shadowfrench. Then start WC 3, turn the maphack on, connect to the GG-client and play. As long as you don't turn the maphack on after starting a game on the GG-client, the maphack should not get detected.

  3. #3
    aLLo-'s Avatar
    aLLo- is offline : )
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Canada ;)
    Posts
    871
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    196

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    ^cool never knew that!


  4. #4
    lampz is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    hmm sry its not working heres what i did.

    1.turn open war3.exe
    2.turn on maphack shdowfrnch
    3.altab turn ON gg-c... then..
    4.go to anyroom afterthat. alttab BUT DIDNT click start game from gg-c when i enter Local Net theres NO room created. But WHEN I click start game the MH close..
    another try wth step 4 go to any room then altab exit the war3.exe anD click start game then the MH closes O_o any other way to bypass? gg-c? OR ANY working MH!? for GG-c im using 1.20e

  5. #5
    aLLo-'s Avatar
    aLLo- is offline : )
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Canada ;)
    Posts
    871
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    196

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    ^Well SF's maphack is for version 1.21 I think. That could be the problem.


  6. #6
    calzaghe is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    10

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    Just download the 1.20e version, can be found here.

  7. #7
    lagarto is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    calzaghe is your MH working on GG-game ?

  8. #8
    lampz is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    I did use 1.20e same thng.. when i Open the gg-c and then go to any room then alttab back to war3 or frozenthrone then NO game s are open NEED! to use the start game from gg-c to connect to their server then i exit the war3/FT then the maphack closed... .>.> this is what i mean O-o when clicking the start game from gg-c the maphack closes..

    the point of clicking start game from gg-c is to connect to their server if not no room/game will be ON

  9. #9
    calzaghe is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    10

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    Quote Originally Posted by lagarto
    calzaghe is your MH working on GG-game ?
    I dont know I dont use it myself but I could test if anyone wants me too. By the way, what happens if you get caught hacking on GG-client?

  10. #10
    FEED_ME_PLZ's Avatar
    FEED_ME_PLZ is offline Master Hacker
    Array
    Join Date
    May 2007
    Posts
    507
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    14

    Re: Maphack for GG-c www.gg-game.com

    You'll probably get banned from it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •