Spiritwalker Bug!

This is a discussion on Spiritwalker Bug! within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; I started 2 ladder again, and always, when there are spiritwalkers in the game, i cant see / click them. ...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    DaRkCoRTeX is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cologne
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    36

    Spiritwalker Bug!

    I started 2 ladder again, and always, when there are spiritwalkers in the game, i cant see / click them. Also spiritwalker of the opponents. I dont even see their model. All I see is my foodcount raising when i create them and their shadow, with witch i can guess where they are, but i cant click them. Also if i select my whole army with the sb´s within it, they arent selected. I would like 2 reinstall wc3, but i dont have the CDs anymore... Can somebody help me?

    Wenn du bis zum Hals in Scheiße stehst lass nicht den Kopf hängen...

  2. #2
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    did you edited your war3x.mpq in any way? like Tyrano did to implement felorcs.... this is most obvious for me.
    could send you an original mpg file if you want to.

    ^using CHROME now
    Banned users: 0 (Counting since: 04.06.2008)


  3. #3
    DaRkCoRTeX is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cologne
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    36
    mhhh sending would take ages. Isnt Wc3 uploaded anywhere ?
    Wenn du bis zum Hals in Scheiße stehst lass nicht den Kopf hängen...

  4. #4
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    Quote Originally Posted by risker
    So if you have lost your CD, bought a cd key online or want it in your language you can download the full game in any language from blizzard site:

    https://www.blizzard.com/account/creation/tos.xml

    After you make your account you enter your Warcraft 3 and/or The Frozen Throne CD KEY and download the game.

    You can also download any blizzard game long as you have the CDKeys
    Frommmm my forummmmm :]

  5. #5
    DaRkCoRTeX is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cologne
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    36
    ty!
    Wenn du bis zum Hals in Scheiße stehst lass nicht den Kopf hängen...

  6. #6
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    No problem mate

  7. #7
    cHeRoL's Avatar
    cHeRoL is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Romania
    Posts
    357
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    72
    Your SpiritWalker model is missing,try add to add it.

  8. #8
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    Yep thats so easy to just add that straight back into wc3
    -.-"

    Its easier and less work to just download it
    lol

  9. #9
    DaRkCoRTeX is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cologne
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    36
    how ? i seems 2 be impossible 2 add a single model ...
    Wenn du bis zum Hals in Scheiße stehst lass nicht den Kopf hängen...

Similar Threads

  1. New Oblivion V3.0.7
    By Virus8778 in forum Starcraft Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 07-11-2009, 06:26 AM
  2. Trade Bug, Upgraded with Ac tool macro
    By Ginzo in forum Other Games
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2009, 01:48 PM
  3. Hunter Life Bug
    By otherethe in forum WoW Private Server Exploits
    Replies: 6
    Last Post: 03-07-2009, 02:57 PM
  4. How to get Nice icons on your account (Bug in game)
    By MaRcDk in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 12
    Last Post: 05-30-2008, 08:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •