Bot help

This is a discussion on Bot help within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Every time i use my lossbot it log off after 10-30 mins...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Loloster is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -16

    Bot help

    Every time i use my lossbot it log off after 10-30 mins


  2. #2
    XplittR's Avatar
    XplittR is offline Hawt

    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,886
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    17
    Reputation
    1106

    Re: Bot help

    Eigher it's the lossbots fault (which I really doubt) or there is something wrong with your internet connection or something.

    Try to change bot, and check if it it works. If it does, tell us what bot you experienced problems with. If it dont work, then the fault may be that you are connected via wireless. If it is, try to connect via cable and check if the problem is solved then.

    Hawt.

  3. #3
    Loloster is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -16

    Re: Bot help

    All bots i use just log off war3 my connection is fine

    if i use naga's bot after 10 min it log on that bot 20 times and shut down war3 didnt take scren pic but look like crap





    Bad eng

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •