lossbot !

This is a discussion on lossbot ! within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; no lossbot works with me ! why ? i use french version of wc3 ....

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    xiN
    xiN is offline Guess who's back ?
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Six feet under
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    358

    lossbot !

    no lossbot works with me ! why ? i use french version of wc3.


  2. #2
    PauL_12 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    lossbot !

    same for me grrrrrrrrrrrrrrrr
    ===> X-AbuSe-X <=====> PauL_12 <==

  3. #3
    BooN is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    In front the PC
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1

    lossbot !

    me² omfg

  4. #4
    LowBirD is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    3

    lossbot !

    bot works here but needs very much time to start search for a new game

  5. #5
    spacewouter is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    lossbot !

    well all lossbots work fine for me, but blubs sometimes shuts down my wc3 :S
    N/C

  6. #6
    xiN
    xiN is offline Guess who's back ?
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Six feet under
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    358

    lossbot !

    me too its when and abuser leaves in 0sec the lossbot press q and it close :o

  7. #7
    UberL33TGoSu is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    7

    lossbot !

    mb cause of ur french version its different.. French isnt that smart with Cpu **Joking**
    Here&#39;s a Cracked Stealthbot v6.999 Beta - Download http://www.megaupload.com/?d=7MNKUHAV&nbsp; &nbsp; &nbsp; &lt;-- Here -<br /><br />why is 2.7 so delayed?&nbsp; - Because they want everyone to BUY the beta, so they can get some cash.<br />i, for once, supports freeware.&nbsp; let the internet be free!!!<br />http://www.megaupload.com/?d=7MN

  8. #8
    Petekes is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    22

    lossbot !

    why joking? Oo xD but as i already said i ever thought fra doesnt need lossbot they loose anyway ;D
    ( dont take that personal its just a joke )

  9. #9
    eSSSSS's Avatar
    eSSSSS is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    376
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    11

    lossbot !

    Try using that new loss bot that natb made or i think that is his name. His has a French version.

  10. #10
    T[X]AS's Avatar
    T[X]AS is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    126
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    138

    lossbot !

    Try DrOiD'S LoSSBoT
    ----------------
    ! DrOiD InSiDe !
    ----------------

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •