Looking for a person able to put a bot on for me - paying cash

This is a discussion on Looking for a person able to put a bot on for me - paying cash within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hello there. I am working on many maps but I cannot host and would like someone to put on a ...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Cher is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Looking for a person able to put a bot on for me - paying cash

    Hello there.

    I am working on many maps but I cannot host and would like someone to put on a bot for me in a channel that I could command to host games for me with my map files. (if thats possible)

    I would pay some cash via paypal for it.

    If any1s interested - tell me.

    Cheers


  2. #2
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    You'd need to send person your maps.. so it'd probably be quite annoying

  3. #3
    Cher is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    oh dammit

  4. #4
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    Why not try host?
    Have you tried portforwarding etc?

  5. #5
    Sky_King's Avatar
    Sky_King is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    In the US now
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    143
    If you get a step by step guide to portforwarding, try Portforward.com.
    Just click on your router, choose warcraft 3, do the guide and you're set!

  6. #6
    Cher is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    i cant make it work

    i have cable internet from university (goes from wall into computer) and i disabled firewall and everything but it just doesnt work

    using windows vista

    any1 knows how to fix this?

  7. #7
    Fiery_WA is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    go to clan hawk on useast they have a young bloke there lilgh0st, he will set you up, or you could try cryptwizard's webhosting

  8. #8
    kingdonflon is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    7
    Well i got a working Ghostbot, where you can easy upload maps via http. Just pm me for further instructions.

Similar Threads

  1. Memoirs of World of Warcraft
    By Hallowsend in forum WoW forum
    Replies: 21
    Last Post: 08-28-2013, 10:34 AM
  2. Ghoul Bot Free
    By KaMiKaZe in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 202
    Last Post: 06-01-2009, 01:58 PM
  3. Antfamous Gauntlet Bot v1.8 for mmBot
    By tschoerk in forum Diablo 2 Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 04-29-2009, 02:33 PM
  4. IRC Bot & Tut for it
    By Diesel in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2008, 02:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •