Fatal Error : Access Violation

This is a discussion on Fatal Error : Access Violation within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; I tried without running anything else than warcraft, but it's not working. Isn't 32 mb RAM the minimum required to ...

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 84
  1. #51
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I tried without running anything else than warcraft, but it's not working. Isn't 32 mb RAM the minimum required to run War3 ? I mean, I know I don't have a lot of RAM, but I should be able to play right ? Oh and by the way, my account on the computer is a limited one.


  2. #52
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,857
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    Quote Originally Posted by Chaos_Nick_1 View Post
    I tried without running anything else than warcraft, but it's not working. Isn't 32 mb RAM the minimum required to run War3 ? I mean, I know I don't have a lot of RAM, but I should be able to play right ? Oh and by the way, my account on the computer is a limited one.
    General System Requirements




    *




    Computer: 400 MHz Pentium II or equivalent, or a 400 MHz G3 processor or better. Recommended: 600 MHz processor or better


    *



    Operating Systems: Windows 2000, Windows XP, or Windows Vista.


    *



    Memory: Warcraft III requires 128 MB of RAM.


    *


    DirectX 8.1 compatibel Soundcard, 32MB Graficcard

    This is Minimum. What kind of Graficcard are you using ?

  3. #53
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    My grapphic card is a SiS, a 128mb one.

  4. #54
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    What can you say about it ?

  5. #55
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Anybody ?

  6. #56
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,857
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    As far as I know, your graphiccard isn't the problem.
    You can start Wc3, right ? & The Error is coming after little time, right ?
    If yes, then perhaps try to make a new account.
    For me there is something like a 20 second Lagg when I log in with an old account. Dunno why but with a new there isn't such a problem.

  7. #57
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Yes. I get the fatal error after like 7-8 minutes. But the problem is ... that I don't only get it while on B.net. Even if I go Single Player, I'm getting this error. I don't understand. Is my case unsolvable ?

  8. #58
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,857
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    It really sounds like your PC is fucked up o_O
    The last solution is, that you phone blizzard support. They are able to help you.

  9. #59
    Chaos_Nick_1's Avatar
    Chaos_Nick_1 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Montreal, Verdun
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I agree, my PC's fucked up lol. But blizzard support didn't help me. I sent 3 requests and the only thing the do is talking about their promotion and WoW ...

  10. #60
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,857
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    Have you tried to phone them ?
    In your Wc3 Case [ where your keys are written ] was something like a small " magazine ". There you can phone a support number.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Threads

  1. Warcraft 3 Fatal Error (FUCKING TIRED OF IT)
    By Chaos_Nick_1 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 42
    Last Post: 03-08-2009, 01:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •