Need help with hosting games.

This is a discussion on Need help with hosting games. within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hi please help me set up with my port setting i had my game host everyday, but since today i ...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    whosyourdaddy is offline Member
    Array
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Need help with hosting games.

    Hi please help me set up with my port setting i had my game host everyday, but since today i had connect and play with my friends on B.net with the same port 6112 and now i can't host anymore i went to blizzard and read they said port 6112 is only run for one computer, how do i get this fixed please. I never had any firewall on include window firewall i think the problems is the router port please show me how to setup my router thanks.


  2. #2
    TradeMark99's Avatar
    TradeMark99 is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Singapore! xD
    Posts
    366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    337
    Quote Originally Posted by whosyourdaddy View Post
    Hi please help me set up with my port setting i had my game host everyday, but since today i had connect and play with my friends on B.net with the same port 6112 and now i can't host anymore i went to blizzard and read they said port 6112 is only run for one computer, how do i get this fixed please. I never had any firewall on include window firewall i think the problems is the router port please show me how to setup my router thanks.
    You can refer to this guide. Maybe your IP address had changed so you are unable to host...IDK, did you do the hosting set-up before?

  3. #3
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    open the ports again. most likely the ip with which the router recognizes you changed.
    it often happens to me lately. it differs, sometimes once a week and once it hold ~3 months.
    just go to your router settings and check if the open ports are still assigned to your system.

    ^using CHROME now
    Banned users: 0 (Counting since: 04.06.2008)


  4. The Following User Says Thank You to X-räi For This Useful Post:


  5. #4
    BluSmash is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    get a static internal ip then port forward to that IP!

Similar Threads

  1. GHost++ v12
    By Jolinar in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 27
    Last Post: 04-15-2009, 07:33 AM
  2. Hosting Custom Games?
    By vader474 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 22
    Last Post: 12-30-2008, 04:29 AM
  3. ArcEmu Compiles with Sun++
    By Neuron in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 01:31 PM
  4. support more games
    By xgmx in forum D3scene related
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2008, 11:30 PM
  5. Olympic Games
    By dog_keeper in forum Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2008, 04:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •