help to open PORTS for WACRAFT III

This is a discussion on help to open PORTS for WACRAFT III within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Open ports 6112-6119 with both protocols in the port forwarding section. Otherwise then yeah, portforward.com....

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Kakkadk is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    4
    Open ports 6112-6119 with both protocols in the port forwarding section. Otherwise then yeah, portforward.com.


  2. #12
    drixt-trox's Avatar
    drixt-trox is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NJ
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    1
    is there anyone who know about Vonage how this works i mean i have internet plus phone cuz everytime i try to get into my router the website u know i cant so when i type cmd then ipconfig/all i see my default gateway ip address so if i try to get into my router it will take me to my vonage service like the pictures i posted here at the begining .

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Half-Life 2 Guide
    By Jolinar in forum Half Life 2
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2011, 09:12 AM
  2. Secrets Of Pick-Locking
    By risker in forum Real Life Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 03-30-2010, 03:07 AM
  3. [TUT] How to hack with a ip adress!
    By neotec in forum Development
    Replies: 4
    Last Post: 01-31-2009, 10:11 AM
  4. Diablo III: FAQ
    By Toxik in forum Diablo 3 forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2008, 03:59 AM
  5. Diablo III FAQ
    By Volund in forum Diablo 3 forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2008, 02:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •