TyranO MH -ah problem

This is a discussion on TyranO MH -ah problem within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; TyranO MH will cause WC3 Error when host -ah... is there any solution for it?...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1
    McRO is offline Guru
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Singapore [SG]
    Posts
    86
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    9

    TyranO MH -ah problem

    TyranO MH will cause WC3 Error when host -ah... is there any solution for it?


  2. #2
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,854
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5606
    Hey.
    First of all, could you explain what happens, perhaps upload a screenshot of the error message and what an OS you use ?!
    This would help us much more to help you.
    And btw, have you tried to reinstall / restart the MH / Wc3 ?

  3. #3
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    Ty for asking the question that he should have had the answer to in his oringinal post.

    Anyway i have the same problem the thing works before the game starts and can spoof my name and all that crap but when its loading the game the game crahes and comes up saying fatal error and blahblah blah
    Ihave windows vista
    Can you plz helpplus rep for anyone who helps

  4. #4
    HackED's Avatar
    HackED is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Earth
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    220
    You should not activate map hack before the game loads, activate it after the creeps starts to spawn

    Warcraft automatically makes a fatal error if they've found an offset change in game.dll within 60 seconds in DotA, I don't know in other games
    "I'll rise back to fall again."

  5. #5
    Flying Panda's Avatar
    Flying Panda is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Serbia,Europe.
    Posts
    555
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    640
    ^ did you just actually ask for rep and a thanks for saying that?

  6. #6
    HackED's Avatar
    HackED is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Earth
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    220
    No, I meant is If you see my post useful then you MAY give me thanks/rep
    Is it not allowed?
    If not then I won't put it again...
    Correct me, It's OK
    "I'll rise back to fall again."

  7. #7
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    Just a question then if i start map hack after it done loading how do i use the namespoofer feature

  8. #8
    HackED's Avatar
    HackED is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Earth
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    220
    Quote Originally Posted by fogest View Post
    Just a question then if i start map hack after it done loading how do i use the namespoofer feature
    If you are using it on Garena then the name spoofer feature is useless, meaning Garena looks for the name of your garena account. In battle.net use name spoofer then deactivate map hack, You must use the drop b.net method, It works though
    "I'll rise back to fall again."

  9. #9
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    But how do i use the name spoofer because it crashes even though maphack is not on just the window is open and all im using is the name spoofer but when i go to load the game it crashes. So i think you are trying to say before i start the game close the maphack program.
    If i am wrong plz correct me and i will try usingdrop.b.net but that would only work with doing the map hack which i am not to concerned about

  10. #10
    McRO is offline Guru
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Singapore [SG]
    Posts
    86
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    9
    Quote Originally Posted by HackED View Post
    You should not activate map hack before the game loads, activate it after the creeps starts to spawn

    Warcraft automatically makes a fatal error if they've found an offset change in game.dll within 60 seconds in DotA, I don't know in other games
    so HackED you mean that i should activate after creep spawn? which is 120 sec after the game have start??

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Garena Malaysia Dota] Some war3 MH problem
    By Mapler600 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2008, 01:31 PM
  2. A big problem in gg about mh
    By Mapler600 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2008, 07:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •