AT Lossbot 2v2

This is a discussion on AT Lossbot 2v2 within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Is there any way to setup your computer (if you have 2 sets of different keys) so that you can ...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    awterran is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    7

    AT Lossbot 2v2

    Is there any way to setup your computer (if you have 2 sets of different keys) so that you can lossbot 2v2 AT on only one computer?

    I remember that there was Chaotic's lossbot or something that could open multiple windows but that doesn't really work for me anymore and it is kind of old.

    I just dont have access to my other computer anymore but I do have the separate cd keys, I just can't physically turn Blub's lossbot on the other computer bc im in a dorm now so I need someway to 2v2 AT lossbot without using another computer or person (that would be preferred)


  2. #2
    pimp8426's Avatar
    pimp8426 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    56
    You want to 2's lossbot and then max our account stats?

  3. #3
    killerwave7's Avatar
    killerwave7 is offline Premium Member

    Array
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    California
    Posts
    705
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    392
    i think he means he's looking for a way to 2v2 AT lossbot 2 different accounts with 2 different sets of cd-keys but on one computer because he cant physically access a 2nd computer

  4. The Following User Says Thank You to killerwave7 For This Useful Post:


  5. #4
    killerwave7's Avatar
    killerwave7 is offline Premium Member

    Array
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    California
    Posts
    705
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    392
    maybe a thought.. but you could try using a virtual server or w/e to at least represent a 2nd computer im not sure if this works tho

  6. #5
    ILove[sc2] is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    2
    Quote Originally Posted by killerwave7 View Post
    maybe a thought.. but you could try using a virtual server or w/e to at least represent a 2nd computer im not sure if this works tho
    ty ty it worked for me somewhat, sometimes hte lossbot bugs out way more

  7. #6
    jacob1588 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    anyone looking for a abuse partner on USEAST azeroth pm me or whisper me bnet- zekah

Similar Threads

  1. What is a lossbot?
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 27
    Last Post: 11-25-2011, 09:25 PM
  2. 2v2 AT abuse (BNet)
    By Dashio in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2009, 06:24 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-16-2009, 06:24 PM
  4. Atomic's AT LossBot Tutorial
    By ZeD in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 28
    Last Post: 06-12-2009, 09:36 AM
  5. Bobbert's LossBot Tutorial
    By Bobbert in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2007, 09:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •