problems to actualize

This is a discussion on problems to actualize within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; sry^^ ok now I am downloading the full Reign of Chaos from Megaupload But the name was : Warcraft III: ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    dotafreak123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    sry^^ ok now I am downloading the full Reign of Chaos from Megaupload But the name was : Warcraft III: Reign of Chaos [Esp][ISO]
    ESP: good, right language
    ISO: no idea 8(
    And it includes some other programs, for example key generator etc.
    My plan is to delete everything what doesnt belong to the RoC Files, delete the both WC3 versions I have at the moment, then install the downloaded RoC, afterwards my real TFT. Then I should have both games in spanish.
    Do you think it could work? Because in the description of the download file it said: you should have run some programs ( cant remember which ones ) while extracting the RoC.zip.


  2. #12
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,866
    Mentioned
    161 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5614
    After downloading delete keygens and so on..
    When you got an virus alert after deleting these files from your AV, you should delete it again o_O
    Otherwise it should be safe to use.
    ISO datas have to be bounded with Daemon Tools or Virtual Clone drive.
    ISO datas are like a " real cd " but actually they stultify your PC so you can install everything
    Post here how it worked :>

    And to extrat a .zip data, you need UNZIP ( Should be already installed on your PC ) or Winrar

  3. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  4. #13
    dotafreak123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    yes, ive got winrar.
    at the moment i am instaling roc, seems to work well, but i am using the CD key from the german RoC to install the spanish one. Might there be any problem because of that?

    Ok, everything is installed, starting frozen throne and clicking on battle.net appears the next problem:
    It says ( more or less translated ) : It ocurred a writing error in the hard drive while the intent to download. Maybe there is not enough space. Make some space and try it again.
    Well... I have 380 GB free on my harddrive.
    So I try it with the Warcraft III TFT 1.24b esES patch:
    next error while prepatching ( before the screen becomes black and the patch gets installed )
    --------------------
    Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
    This program patches Warcraft 3

    Log created at 72 pm on 12/06/2009

    ERROR: unable to create file 'C:\Program Files (x86)\Warcraft III\BNUpdate.exe'
    Acceso denegado.

    RESULT: Prepatch failed
    ----------------------------

    Acceso denegado = Access denied
    Blizzards hint: Reinstall the game and try it again ¬¬
    Last edited by dotafreak123; 12-06-2009 at 08:38 PM.

  5. #14
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,866
    Mentioned
    161 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5614
    Remember to run as an Administrator!
    No need to reinstall imo.

  6. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  7. #15
    dotafreak123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    As I never had to share my computer with other people... How to run as an administrator?

  8. #16
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,866
    Mentioned
    161 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5614
    Rightclick on the .exe -> Run as administrator.

  9. The Following User Says Thank You to Tracky For This Useful Post:


  10. #17
    dotafreak123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    thx:>

  11. #18
    dotafreak123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    OK, now I have to double post!
    IT WORKS !!!!!!!!!! THX THX THX THX THX THX
    anybody wants to play dota?

  12. #19
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,866
    Mentioned
    161 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5614
    Quote Originally Posted by dotafreak123 View Post
    OK, now I have to double post!
    IT WORKS !!!!!!!!!! THX THX THX THX THX THX
    anybody wants to play dota?
    Just push the / button for me ?
    No plan. If you still got any questions. Just ask.

  13. #20
    Mads's Avatar
    Mads is offline Formerly Zo8

    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    2,290
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    19
    Reputation
    1647
    Damn, Tracky beat me to it =( I were about to say that you should run Wc3 as admin :>

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Core problems
    By bomber in forum WoW Private Servers
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2009, 09:16 AM
  2. For all those who want to know my IRL problems.
    By MaRcDk in forum Entertainment
    Replies: 33
    Last Post: 07-25-2009, 12:40 AM
  3. Wotlk Server Problems
    By oliverdk in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2008, 03:15 PM
  4. I am having problems hosting.
    By bomber in forum WoW Private Servers
    Replies: 17
    Last Post: 06-27-2008, 02:19 AM
  5. Use Disk Utility’s tools to fix disk problems
    By Poosc in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2008, 12:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •