WC3 background music changer?

This is a discussion on WC3 background music changer? within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; I did this before but by accident only -When I was using Diabolic tools I changed my background (not the ...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    gex00 is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    333
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    16

    WC3 background music changer?

    I did this before but by accident only

    -When I was using Diabolic tools I changed my background (not the music) but suddenly after I did that the BG music changed too

    I tried it again but to no avail - I ended up with nothin



    Is there any program for this?

  2. #2
    Gsr.Andy's Avatar
    Gsr.Andy is offline Member
    Array
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    45
    Use wc3styler . Its a nice tool you can chance background, music and style.
    Quote Originally Posted by pigskin
    XD bua da siet man mal wider wie indeligent man sein kan ehheheheh XD

  3. The Following User Says Thank You to Gsr.Andy For This Useful Post:


  4. #3
    DiGiTaLMeSiA's Avatar
    DiGiTaLMeSiA is offline Hacker


    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    France
    Posts
    155
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    18
    Quote Originally Posted by Gsr.Andy View Post
    Use wc3styler . Its a nice tool you can chance background, music and style.
    When I add musics ( mp3), in game I can ear one music only, and after this one I can ear no music till the end of the game.

    I unziped it with 7zip, and runned it with administrator.

    The background changer and UI are working.

    Somone have an idea how to fixe this bug ? Or know another tool that can change the musics ?

    Thanx for help.

  5. #4
    Dima's Avatar
    Dima is offline La La Land

    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,744
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    595
    wc3 styler works fine for me @windows xp


  6. #5
    DiGiTaLMeSiA's Avatar
    DiGiTaLMeSiA is offline Hacker


    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    France
    Posts
    155
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    18
    Quote Originally Posted by Dima View Post
    wc3 styler works fine for me @windows xp
    Thanx for reply,

    When I am on Vista x32 it work nice, but not on W7 x64, it is a coincidence ?

  7. #6
    Nemeses is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    My guess is that the game will point to different locations in memory too look for the music files on a x64 system.

Similar Threads

  1. WC3 Background changer
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 73
    Last Post: 02-13-2013, 02:16 AM
  2. Wc3 roc/ft cdkey changer
    By Diana_WindwOod in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-2009, 08:08 PM
  3. [TUT] Embed Music on your webpage
    By Serverman in forum Development
    Replies: 6
    Last Post: 11-12-2009, 07:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •