Weirdest bug I ever had on garena / cant play dota

This is a discussion on Weirdest bug I ever had on garena / cant play dota within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hy guys, i posted here with hope that I'll get from you new ideas regarding my problem. I have an ...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    letitbit is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Unhappy Weirdest bug I ever had on garena / cant play dota

    Hy guys, i posted here with hope that I'll get from you new ideas regarding my problem.
    I have an home internet connection -> 1,5mb / 200kbs , I didn't play even one game, when i enter on the hosted game i can stay max 1 min and then i drop, i can see what is writing on the gg channel. is always the same thing, and when i want to host a game, all the players get this stupid error:




    It works perfect on ranked clinet, no disconect ever, but i want to know if is possible, how can i fix my gg so i can play?
    I formatted hdd, installed latest drivers, win xp / win 7 etc all updates, installed w3, latest patch etc pc is fine, but how to get rid of that error? http://i45.tinypic.com/29urqds.jpg
    Tnx !


  2. #2
    letitbit is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    any ideas ?

  3. #3
    LordChronos's Avatar
    LordChronos is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    58
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    18
    Try to turn off your firewall.

  4. #4
    jimca's Avatar
    jimca is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    IN MY HOUSE .l.
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    4
    hi man ok pls answer me this things.
    1.do you have any problem with lan games or playing alone?
    2.what about hosting batlenet you have the same problem?
    3.in garena u have problem only when u host ?
    4. the time that the error begin is always the same i mean (you start a game and in 10 min u get this error) it is always the same time period?
    tell me and i may be able to help you. btw this is good idea about turn off your firewall like lordchronos said.


  5. #5
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    We aren't Garena Support, maybe contact them with your problem?

  6. #6
    letitbit is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    @ jimca
    - i never had any problem with any game
    - on bn is working fine
    - even if i host even if i try to join i can play, in max 20-30 sec it appears waiting for host and that's it...
    - i have firewall on and off, i have all the updates, i tried with windows 7, xp sp 3 etc, no use
    My guess is that my ISP detect that when i host or join a game same tipe a flood or something like that and blocks the connection, otherwise i cant understand what the hell is wrong with it - how can i pass that?!
    @ daniel, do you relay think that someone from the gg staff will answer me ? lol they are only for the $ dont care about that..

  7. #7
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    @ daniel, do you relay think that someone from the gg staff will answer me ? lol they are only for the $ dont care about that..
    I don't care about Garena Just give it a try.

  8. #8
    jimca's Avatar
    jimca is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    IN MY HOUSE .l.
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    4
    ty for answer me.
    so lets see...
    1 start a game in garena with bots dota allstars 6.66bAI, then tell me if you can play or not.
    2 pls don't open some other programs/hacks only garena and warcr3 just too see where the problem is.
    3 close ur windows firewall then open ur antivirus and make exceptions of garena and warc3 so we want to be sure that its not anti virus problem that block it.
    when u do this pls reply and we can figure some other solution. btw sorry for my bad English
    have hope young jedi


  9. #9
    Tsontovios is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    greece
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    2
    do you solve your problem ?

  10. #10
    Solidify's Avatar
    Solidify is offline Geek
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    165
    firewall windows 7 make several incomptabilities to garena , off it.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-11-2010, 07:38 PM
  2. Play Garena Dark Orbit
    By kz-kelly in forum Dota Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2010, 02:20 PM
  3. How to win every garena ladder game {dota}
    By ~XoD. in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 105
    Last Post: 12-28-2009, 11:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •