Going on Frozen Throne Battle.net

This is a discussion on Going on Frozen Throne Battle.net within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Over the last few days, when I try to go onto Battle.net, it says this Error.jpg Which is weird because ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Glide's Avatar
    Glide is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Going on Frozen Throne Battle.net

    Over the last few days, when I try to go onto Battle.net, it says this





    Which is weird because I have more then enough space.

    What should I do?

  2. #2
    McPeon's Avatar
    McPeon is offline Da flying one

    Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    976
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    437
    I had the same problem, if you use vista run wc3 as administrator

    R.I.P. NYAN!

  3. The Following User Says Thank You to McPeon For This Useful Post:


Similar Threads

  1. WTB Frozen Throne CD Key
    By pwm51 in forum Marketplace
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2009, 08:14 AM
  2. frozen throne loss bot help
    By bubbadidder in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 6
    Last Post: 05-02-2009, 08:14 PM
  3. Frozen Throne OriginaL CD-KEY
    By DeadFreaK in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2008, 01:32 PM
  4. The Frozen Throne CD Keys
    By Jubjub101 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2008, 04:23 AM
  5. For frozen throne mb?
    By ximikolemoni in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2007, 07:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •