Damage Hack?

This is a discussion on Damage Hack? within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Would it be possible to edit the amount of damage units do with a hack? That seems like something that ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    wookets is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Damage Hack?

    Would it be possible to edit the amount of damage units do with a hack? That seems like something that wouldn't cause desynchronization. And on the same side of the token, would it be possible to make your units do the maximum amount of damage (in the range of damage they do)? For example, say a unit does 6-12 damage - would it be possible to have it do 12 damage each attack? Requesting a hackers response xD


  2. #2
    Jessica_alba is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    6
    That doesn't sound possible at all.

  3. #3
    swordman is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    u will disc in ladder even its possible ...

  4. #4
    wookets is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by swordman View Post
    u will disc in ladder even its possible ...

    how do you know? it is in fact possible for a unit to do the maximum damage every hit, so i dont think it would cause desychronization.

  5. #5
    Petekes is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    22
    Who said that this is possible?... It isnt possible to hack max dmg...

  6. #6
    JadedRain is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    425
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    180
    you could if you where um hosting the server in whitch you arent

  7. #7
    wookets is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Petekes View Post
    Who said that this is possible?... It isnt possible to hack max dmg...
    How do you know?

  8. #8
    KaMiKaZe is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,150
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    25
    it is completely impossible ts obvious

  9. #9
    alwayswatching is offline Banned User Array
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    It's obvious not because "it's impossible" it's obvious because the data is all server side hence JadedRain is saying they're hosting it therefore you can edit it to LOOK diffrent only, unless you go "single player" you can use cheat engine in that as my friend did.

  10. #10
    Petekes is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    22
    Quote Originally Posted by wookets View Post
    How do you know?
    You would get a disc cause you would desync. Thats just FACT ...

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •