kLoader help :)

This is a discussion on kLoader help :) within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hey guys i Have 6 ROC kLoader's alrdy installed how do i make them into TFT Loaders also? Thanks !!! ...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ELiteChiLd- is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    624

    kLoader help :)

    Hey guys i Have 6 ROC kLoader's alrdy installed how do i make them into TFT Loaders also? Thanks !!!




    Regards, RoCko

  2. #2
    LeGiioN's Avatar
    LeGiioN is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Hampshire, USA
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    5
    You have to install The Frozen Throne into the directory of the kloaders as you would with a normal install of WC3.

    Make sure to set the config.txt to "C:\KLOADER PATH\Frozen Throne.exe -window"

    Feel free to PM me with further questions.
    -Jesse
    "A nation who forgets its defenders, itself will be forgotten." -Clan BnR

  3. #3
    ELiteChiLd- is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    624
    Thanks and jesse who? lol clan bnrx ?

    ---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

    just installed TFT off site and went to install it ... it wont allow me to install it into my Loader directory sos how do i fix this thanks.

    Regards RoCko,

  4. #4
    LeGiioN's Avatar
    LeGiioN is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Hampshire, USA
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    5
    Jesse as in Clan BNR..

    To properly install them you must re-install both RoC and TFT into NEW directories before copying them into your KLoader directory.
    "A nation who forgets its defenders, itself will be forgotten." -Clan BnR

  5. The Following User Says Thank You to LeGiioN For This Useful Post:


  6. #5
    ELiteChiLd- is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    624
    Mhmmm thanks jesse fyi this is jason ttyl going to bed

    Regards, RoCko

  7. #6
    CnapmaK88 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ohh, happy days!!!

Similar Threads

  1. kloader
    By papal in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 5
    Last Post: 02-24-2012, 04:57 PM
  2. kLoader
    By AnOreXiQue2baSe in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 8
    Last Post: 12-05-2011, 08:50 PM
  3. WC3 KLoader
    By LAME4FUN in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2011, 11:04 PM
  4. Could use some help with Kloader
    By EternalReign in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 5
    Last Post: 03-09-2010, 01:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •