Really need help fixing this PROBLEM

This is a discussion on Really need help fixing this PROBLEM within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; OK so now its really becoming a problem. When I play a 4v4 game its happens the most. Other times ...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    dmonty137 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Planet Earth
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5

    Unhappy Really need help fixing this PROBLEM

    OK so now its really becoming a problem. When I play a 4v4 game its happens the most. Other times its basically any game even replays. What happens is that the sounds like unit responses or sounds in the battle will freeze and basically repeat itself like a loop of a certain spell sound and will do this 3-4 times then my game will crash with this error.

    Critical Error
    Fatal Error
    War3.exe Exception 0xC0000005
    (Access Violation) at 001B:6F4D5435
    Instruction at 0x6F4D5435
    Referenced memory at 0x00000000
    OK to terminate

    Or something very close to that. It seems to keep happening more often. Ive lost like 25 games to it so far and I am really fed up with it. Can someone enlighten me on maybe how to fix it or if someone has the solution that would be great.


  2. #2
    Valefor2 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    497
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    95
    stop using hacks?

  3. #3
    dmonty137 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Planet Earth
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5
    Its not the hacks it would always do that. Like I micro too fast and too many sounds at once and they would all conflict and freeze the game looping on the last sound 4-5 times then crash with that error. Tried played with no unit responses but is very hard because I use that to tell when I do an action or hear when a unit has been created etc.

  4. #4
    monopo's Avatar
    monopo is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France,Paris
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    38
    Reinstall your Warcraft III or stop using hack as Valefor2 say.

    Or update your drivers LOL
    Last edited by monopo; 06-12-2012 at 12:14 PM.
    - My signature image is too big -

  5. #5
    dmonty137 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Planet Earth
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5
    Probably reinstall it. Weird thing is when I installed it no notices came up but when I bought a new warcraft set because my cds were scratched the newer disks said that my computer didn't have enough RAM. But I checked and it said it had enough. Also when in options menu when I change the sound provider it crashes so you might be right on the driver, sound driver problem or something.

  6. #6
    monopo's Avatar
    monopo is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France,Paris
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    38
    If you want help for update your driver and PM me.
    - My signature image is too big -

  7. The Following User Says Thank You to monopo For This Useful Post:


  8. #7
    dmonty137 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Planet Earth
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5
    It was the driver that was the problem thank you all for helping me.

  9. #8
    dmonty137 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Planet Earth
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5
    Hey monopa I new to this website sorry for asking this publicly but did you receive my PM because it didn't say so in my my account,

Similar Threads

  1. Fixing My Map?
    By Parrothead in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2010, 03:17 AM
  2. need help fixing a map...
    By PatchOne in forum Warcraft 3 Custom Maps
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2009, 05:50 PM
  3. Need Help Fixing Spells
    By ranen in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2008, 01:54 PM
  4. Need Help On Fixing Bugs On Mangos 2.0.12
    By yugimuto1987 in forum WoW Private Servers
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2007, 06:16 PM
  5. Fixing Class Bugs
    By yugimuto1987 in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2007, 03:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •