Cant patch wc3 roc

This is a discussion on Cant patch wc3 roc within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hey, i just installed wc3 new bcs i had some issues with my grafic card well now when i try ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    reneb. is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    193
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    8

    Cant patch wc3 roc

    Hey, i just installed wc3 new bcs i had some issues with my grafic card
    well now when i try to patch and click on restart wc3 comes always an message up with this text

    the pogramm couldnt find a datei which is needed for the patch



    name: e:\warcraft iii\war3.mpq

    i dont even know why theres the folder (e) bcs i installed wc3 in C/proramms/wc3

    any ideas ?

  2. #2
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    You should remove all Warcraft components and reinstall them clean on C: after that. Then you can download he newest patch manually for RoC or TFT.


Similar Threads

  1. New PatCh [Wc3]?
    By 4GoTeN_Ho3 in forum Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2010, 03:15 AM
  2. Down patch (or change patch build)
    By Kyux in forum WoW Private Servers
    Replies: 12
    Last Post: 07-02-2010, 03:20 AM
  3. patch 1.24E
    By fw-redcay in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 12
    Last Post: 03-11-2010, 05:54 PM
  4. Gms Patch [0.48]
    By aLLo- in forum Maple Story
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2007, 06:33 PM
  5. Patch 1.21
    By mochy in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2007, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •