Cant run wc3 anymore

This is a discussion on Cant run wc3 anymore within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; I have those parameters Image.jpg Image2.jpg (sorry about the images, my OS is in my language) also when I've tried ...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31
  1. #11
    Edward_'s Avatar
    Edward_ is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    45
    I have those parameters Image.jpg Image2.jpg(sorry about the images, my OS is in my language) also when I've tried to install the game i have message called: "Windows NT isnt supported Warcraft" but works fine. Once you have installed Windows 7 Ultimate OS, make sure you download updates or drivers. For me when I moved from windows Xp to Windows 7. I download all the drivers from: AMD Graphics Drivers & Software just search for some useful graphic drivers. I did also have a problems with the OS while installing Windows 7(mess with sound drivers,graphic drivers etc). Its just takes me about 18 long hours to install all available updates + drivers.



    P.S did you try also downloading the game clients by Blizzard website?
    Last edited by Edward_; 11-25-2012 at 12:41 AM.

  2. The Following User Says Thank You to Edward_ For This Useful Post:


  3. #12
    ScareCroW's Avatar
    ScareCroW is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Montreal,QC,Canada
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    31
    Open your computer and tell me what is your grafic card... example: geforce gtx 560
    I will find you a dowload link for your drivers

  4. #13
    Edward_'s Avatar
    Edward_ is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    45
    Quote Originally Posted by ScareCroW View Post
    Open your computer and tell me what is your grafic card... example: geforce gtx 560
    I will find you a dowload link for your drivers
    As i can see from his image the name of his graphic card is: Standart-VGA-Graphic Card. Which means he don't have a graphic card driver yet. As I remember when I moved from XP to Win 7, and I check "dxdiag" has the same name VGA. Reneb you need to download a graphic driver. Now I have remember. I also have tried to install first wc3 after I finished installing with Windows 7 OS, I have the same problem. The solution is: download a graphic driver, to be able to fix and install WarCraft III. I hope this would help you.
    Last edited by Edward_; 11-25-2012 at 01:03 AM.

  5. The Following User Says Thank You to Edward_ For This Useful Post:


  6. #14
    ScareCroW's Avatar
    ScareCroW is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Montreal,QC,Canada
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    31
    Yes but he said that he got a geforce grafic card before that he updated his Os to windowns 7.
    Of course he can install the chipset drivers ... but it is not even a grafic card ... but yeah .. it will work ...
    But You wont be able to run wc3 as high quality texture... lol

    and Edward_ Your Memory Page SUCKSSSS lol ... How many Go Do you have Left on your hard drive?

    *Nevermind .. Tho you got 1024 Mb ....think im Hight ... 8000 Mb is ok lol
    Last edited by ScareCroW; 11-25-2012 at 02:00 AM.

  7. #15
    Edward_'s Avatar
    Edward_ is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    45
    Quote Originally Posted by ScareCroW View Post
    Yes but he said that he got a geforce grafic card before that he updated his Os to windowns 7.
    Of course he can install the chipset drivers ... but it is not even a grafic card ... but yeah .. it will work ...
    But You wont be able to run wc3 as high quality texture... lol

    and Edward_ Your Memory Page SUCKSSSS lol ... How many Go Do you have Left on your hard drive?

    *Nevermind .. Tho you got 1024 Mb ....think im Hight ... 8000 Mb is ok lol
    I know my pc sucks but since I don't have resource to upgrade its components it still works for wc3. About hard drive 160 GB space. I just use to increase virtual memory. Sometimes I wish i could have a job, then my pc won't suck Life always hard, unless you're born in rich familiy
    Last edited by Edward_; 11-25-2012 at 02:59 AM.

  8. The Following User Says Thank You to Edward_ For This Useful Post:


  9. #16
    ScareCroW's Avatar
    ScareCroW is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Montreal,QC,Canada
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    31
    Quote Originally Posted by nguyenvao525 View Post
    thank pro hay den dvn.vn de duoc mua hang nhanh nhat, gia ca hop tui tien nhat
    Huh ..wtf with your Vietnamien language lol
    Stop writing your shits in random topics!
    thanks
    Last edited by ScareCroW; 11-25-2012 at 05:24 AM.

  10. The Following User Says Thank You to ScareCroW For This Useful Post:


  11. #17
    reneb. is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    193
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    8
    Quote Originally Posted by Edward_ View Post
    I have those parameters Image.jpg Image2.jpg(sorry about the images, my OS is in my language) also when I've tried to install the game i have message called: "Windows NT isnt supported Warcraft" but works fine. Once you have installed Windows 7 Ultimate OS, make sure you download updates or drivers. For me when I moved from windows Xp to Windows 7. I download all the drivers from: AMD Graphics Drivers & Software just search for some useful graphic drivers. I did also have a problems with the OS while installing Windows 7(mess with sound drivers,graphic drivers etc). Its just takes me about 18 long hours to install all available updates + drivers.

    P.S did you try also downloading the game clients by Blizzard website?

    the problem is i dont know which driver to download i just know its a geforce driver before i changed from xp to win7 i always was able to see my grafic card now its just vga standart grafic card :/

  12. #18
    Edward_'s Avatar
    Edward_ is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    45
    Quote Originally Posted by reneb. View Post
    the problem is i dont know which driver to download i just know its a geforce driver before i changed from xp to win7 i always was able to see my grafic card now its just vga standart grafic card :/
    "Reneb" try this Drivers | GeForce click Automatic Driver Detection tool that will detect your graphic card then install it. Download Windows Updates, then try install warcraft 3

  13. The Following User Says Thank You to Edward_ For This Useful Post:


  14. #19
    reneb. is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    193
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    8
    i checked thats the message which comes

    GeForce FX 5600XT

    This product has been detected as your primary device
    A driver cannot be found for this device
    GeForce FX 5600XT

    This product has been detected as your primary device
    A driver cannot be found for this device

    maybe i just crash mmy piece of shit pc ;D

  15. #20
    ScareCroW's Avatar
    ScareCroW is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Montreal,QC,Canada
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    31
    It say that it work only on windowns 2000 and xp .. D:
    You still can try
    There is the download link for your video card driver
    TÚlÚcharger le pilote NVidia GeForce FX 5600XT

  16. The Following User Says Thank You to ScareCroW For This Useful Post:


Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [PS3] GTA 4 ? Does anyone play it anymore ???
    By Ryan in forum Playstation Forum
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2013, 06:37 PM
  2. Cant run WC3 anymore
    By reneb. in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2012, 05:08 PM
  3. Cannot Login anymore :(
    By sch0da in forum WoW Private Servers
    Replies: 8
    Last Post: 02-28-2011, 07:23 AM
  4. WPE Not working anymore.....?
    By Sycknes in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2008, 10:05 PM
  5. Santa Not Anymore? :S
    By GodOfWar in forum Entertainment
    Replies: 10
    Last Post: 01-04-2008, 09:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •