How to host obs with GHost++?

This is a discussion on How to host obs with GHost++? within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Hello dear D3scene Community i rly have no experience with hostbots and stuff like that, so it would be rly ...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Gryptlord is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5

    How to host obs with GHost++?

    Hello dear D3scene Community

    i rly have no experience with hostbots and stuff like that, so it would be rly if someone could to help with my problem:

    i want to host ladder games with obs and i rly dont know how.

    by the way:



    the host bot is hosted by livingbots.net, maybe thats the reason why i cant host with obs?

    plz help me!

    in greetings Gryptlord

  2. #2
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    You can't host ladder games with a hostbot, only custom games. You have to edit it in your configuration (if you would have your own hostbot), not sure if livingbots offers such a feature.


  3. #3
    Gryptlord is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    5
    maybe we could config it on our second hotbot, what do i have to do in the configs than?

  4. #4
    Witch is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    Quote Originally Posted by Gryptlord View Post
    maybe we could config it on our second hotbot, what do i have to do in the configs than?
    Add this into the map config ~ map_observers = 3

  5. The Following User Says Thank You to Witch For This Useful Post:


  6. #5
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Quote Originally Posted by Gryptlord View Post
    maybe we could config it on our second hotbot, what do i have to do in the configs than?
    I wasn't 100% sure about the config command but I remembered that I did it with ghostOne and mapconfig creator.


Similar Threads

  1. Haproxy regrep Host header field with external host
    By hendricius in forum Development
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2013, 12:13 AM
  2. Ghost Host Bot Best Bot Around
    By DragonsLIkeSex in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 8
    Last Post: 12-31-2012, 04:46 PM
  3. Host bot or modification of ghost++ that have working refresh
    By lukash in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2012, 09:20 PM
  4. Ghost Host List (GHL)
    By nofear21 in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2010, 07:16 PM
  5. How do I host Warcraft 3 maps with G[Host]?
    By Livingvapour in forum Say Hello
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2009, 09:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •