Hosting on Warcraft III for Windows

This is a discussion on Hosting on Warcraft III for Windows within the Warcraft 3 forum board part of the Hot Games category; Originally Posted by Charmander I have a router but my second pc is broken so i can't use it anymore. ...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 54
  1. #31
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    Quote Originally Posted by Charmander View Post
    I have a router but my second pc is broken so i can't use it anymore. Since i have only one computer but it's still a router i used the router method, my hosting works but the only problem that i've noticed is that most people (not everyone) that join my games can't download from me, why?
    Oh i think problem might not be you it could be the map that is a big file or it could just be the person who is downloading. Well another problem could be that you have a bad connection with them. One more thing did you portforward your router to host. Please give me a answer if thos helped or if u need more help


  2. #32
    Dead[killss]1's Avatar
    Dead[killss]1 is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    6
    thanks for this amezing tutorial

  3. #33
    Roflcopter3399's Avatar
    Roflcopter3399 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    150
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    30
    Awesome guide. I found out the only way to do it with bell (internet provider) is to order a new modem that lets me host a game there is no other way apparently. It would be good if you could prove my wrong .

    You play in lordaeron D? add mehhhhh roflcopter3399 DDDDDD

  4. #34
    Beby is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Germany
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    helped me thx!

  5. #35
    JuliusCaeser's Avatar
    JuliusCaeser is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Thailand
    Posts
    112
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    52
    Quote Originally Posted by win_champion View Post
    Bipac 5120

    Help Please...
    Bipac 5102 ?

    Forward Port Bipac 5102

  6. The Following User Says Thank You to JuliusCaeser For This Useful Post:


  7. #36
    AmpFlorian's Avatar
    AmpFlorian is offline I'm Back

    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    664
    I think bendik's guide on wc3scene. was much more useful and well explained... dumb nub wc3 losers

  8. #37
    tnt666x's Avatar
    tnt666x is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Really sucks that I can't host, not even when following this..

  9. #38
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    Quote Originally Posted by Roflcopter3399 View Post
    Awesome guide. I found out the only way to do it with bell (internet provider) is to order a new modem that lets me host a game there is no other way apparently. It would be good if you could prove my wrong .

    You play in lordaeron D? add mehhhhh roflcopter3399 DDDDDD
    I had to do the same to!

  10. #39
    freedomers is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    guys i have d-link dsl-2542B modem/router and got 2 PCs, both can host
    but here is the problem we(in the same network) cant join each other when hosting in battle.net but others can join
    My router doesnt support NAT Loopback, any solution? coz i just bought this router last week and seems imposibble to get another 1.
    Last edited by freedomers; 07-15-2010 at 11:49 AM.

  11. #40
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    If your hosting with Ghost ++ or One then you will need the NAT support but if you are just doing manual hosting you should be able to as long as you have different cd keys.Me and my brother always used to join each others hosted games

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Similar Threads

  1. Warcraft III Total Guide
    By Archimonde in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 26
    Last Post: 03-19-2012, 11:57 PM
  2. a game made after warcraft 2
    By jphix in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 6
    Last Post: 06-03-2009, 07:28 PM
  3. Grant system privileges - PID Fix.
    By hendricius in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 16
    Last Post: 05-18-2009, 09:05 AM
  4. WoW Twink Guide(Almost All Class)
    By Pizi in forum WoW Guides
    Replies: 6
    Last Post: 07-16-2008, 08:52 PM
  5. Application : warcraft III mod
    By Range in forum Application Board
    Replies: 18
    Last Post: 06-20-2007, 01:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •