I need long loadhack

This is a discussion on I need long loadhack within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; I remember there was a long loadhack back in the days and wonder if there still is? if yes than ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    EnvyMe's Avatar
    EnvyMe is offline Addict
    Array
    Join Date
    May 2015
    Location
    DC
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    5
    Reputation
    2

    Cool I need long loadhack

    I remember there was a long loadhack back in the days and wonder if there still is? if yes than please share it

  2. #2
    LPVOID's Avatar
    LPVOID is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    3
    Reputation
    2
    Code:
    #include "stdafx.h"
    #include <windows.h>
    
    // Defines
    #define IS_KEY_DOWN(lParam) ((lParam & ((DWORD)1<<30)) == 0 && (lParam & ((DWORD)1<<31)) == 0)
    HHOOK mKeyboardHook = NULL;
    
    /*------------------------------------------------------------------------------
    KeyboardProc
    ------------------------------------------------------------------------------*/
    LRESULT CALLBACK KeyboardProc(int nCode, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
    {
        if (nCode == HC_ACTION)
        {
            if (wParam == VK_F5 && IS_KEY_DOWN(lParam))
            {
                DWORD minutes = 4;
                DWORD milliseconds = 1000*60*minutes;
                Sleep(milliseconds);
            }
        }
        return CallNextHookEx(mKeyboardHook, nCode, wParam, lParam);
    }
    
    BOOL APIENTRY DllMain(HMODULE hModule,
        DWORD  ul_reason_for_call,
        LPVOID lpReserved
    )
    {
        switch (ul_reason_for_call)
        {
        case DLL_PROCESS_ATTACH:
            mKeyboardHook = SetWindowsHookEx(WH_KEYBOARD, KeyboardProc, hModule, GetCurrentThreadId());
            break;
        case DLL_PROCESS_DETACH:
            UnhookWindowsHookEx(mKeyboardHook);
            break;
        }
        return TRUE;
    }
    This, theoretically, should get the job done.
    Once the loading screen has started, just press F5, or whatever the hotkey you've set.
    I haven't tested it though.
    Last edited by LPVOID; 04-24-2019 at 02:37 PM. Reason: Fixed soma parts of the code

  3. The Following User Says Thank You to LPVOID For This Useful Post:


Similar Threads

  1. [Help] I need loadhack!
    By EnvyMe in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2017, 12:20 AM
  2. I need laghack and loadhack
    By EnvyMe in forum Warcraft 3 Strategies and replays
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2017, 02:58 AM
  3. [Help] Can some1 link me to Long loadhack or laghack? :-)
    By dinmor in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 11
    Last Post: 04-29-2015, 02:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •