GameCapture

This is a discussion on GameCapture within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Originally Posted by DrStyles If it works its cool. But a screenshot would be nice. ok. BTW call it somthing ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Darimus's Avatar
    Darimus is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    300
    Quote Originally Posted by DrStyles View Post
    If it works its cool. But a screenshot would be nice.

    ok. BTW call it somthing cool like "TextBoxer" or.. "Textthingy on wc." Game capture sounds like screenshot manager or somthing.



    and make icon for it.

    and i gotta tab out if i wanna use it. lame...

    YAY it doesn't do ANYTHING. (exept it puts a very good looking grey box there)

    it doesn't do anything?
    I've never heard of it not working, and I suspect that you may be doing something wrong, heh. If you're certain that it's not working for you, you could explain the scenario. Keep in mind that it's not for in-game chat messages, but for in-game messages displayed by a given map.

    As for alt-tabbing, yeah, it would be somewhat annoying when playing fullscreen, but I don't think it's too much of a hassle.

  2. #12
    DrStyles is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Darimus View Post
    I've never heard of it not working, and I suspect that you may be doing something wrong, heh. If you're certain that it's not working for you, you could explain the scenario. Keep in mind that it's not for in-game chat messages, but for in-game messages displayed by a given map.

    As for alt-tabbing, yeah, it would be somewhat annoying when playing fullscreen, but I don't think it's too much of a hassle.
    Well, I post screenshot. When i play games on BNet, this is what it shows. (custom game or not).

    Attachment 1518

    I ran in window for screenshot, but its like this no matter how i run it.
    Last edited by DrStyles; 03-29-2011 at 10:56 PM.

  3. #13
    affe100 is offline MeePwn!
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    393
    i got the same problem..
    it doesnt do anything...
    nyan cat <3

  4. #14
    Darimus's Avatar
    Darimus is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    300
    Quote Originally Posted by DrStyles View Post
    Well, I post screenshot. When i play games on BNet, this is what it shows. (custom game or not).

    Attachment 1518

    I ran in window for screenshot, but its like this no matter how i run it. WCtool or not.
    Ehm... well I found what was wrong... somehow this thread got bumped up more than the 1.23 version of the program; the one you got was from 1.22. The new version (1.23) is now uploaded for this thread.

    The other thread is known as "GameCapture 1.23", but it's on the 2nd page as of this posting.

  5. #15
    DrStyles is offline Member
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Smile

    Oh wow thanks alot. This can be useful.
    Last edited by DrStyles; 03-29-2011 at 10:49 PM.

  6. #16
    Mortal is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Darimus im getting an error with the program

    first 1 is "WriteProccessMemory failure"
    and then after i hit ok i get
    "DLL Injection failed,exiting(0)"

    any solutions?

  7. #17
    vexslasher is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Can I please get your source code for this program, I would really like like to use this in one of my programs to make an amazing program for custom hero footies players, also I will give you credit if I use anything of yours.

    If you can could you please pm it to me at chf.ucoz.com/forum/ because I don't log onto this site very often at all.. and I don't have enough posts to do pm's here yet..

    Thanx in advance

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •